Home Nieuws Sport Nieuws MVV legt trainer Maurice Verberne langer vast

MVV legt trainer Maurice Verberne langer vast

© MVV Maastricht

MVV Maastricht heeft de optie gelicht in het contract van Maurice Verberne waardoor de oefenmeester uit Brabant minimaal tot aan het einde van het volgende seizoen aan MVV verbonden blijft.

“Er is een goede wisselwerking tussen hem en de spelers. Het komt natuurlijk ook de stabiliteit ten goede om met de enthousiaste Verberne verder te bouwen aan de doelstellingen die er in het Missie- en Visie-document gesteld zijn”, zegt Technisch Manager Ronny van Geneugden. “Als ontwikkelclub denken we dan ook met Maurice de juiste persoon in huis te hebben om de volgende stappen te zetten.”

“Ik ben verheugd dat ik nog een jaar langer bij deze mooie club in ontwikkeling hoofdtrainer mag zijn. En dat ik de visie zoals die vorig jaar is neergelegd verder mag ontwikkelen”, aldus Maurice Verberne die in de tweede periode uitgeroepen werd tot beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie.

De oud-speler van MVV Verberne begon als assistent-trainer bij de Maastrichtenaren in het seizoen 2021-2022. Hoofdtrainer Klaas Wels vertrok eind maart uit De Geusselt waarna Verberne de job als hoofdcoach continueerde. De chemie met de spelersgroep en daarnaast de resultaten waren direct zodanig dat MVV Maastricht Verberne afgelopen zomer een contract aanbood voor één seizoen met een optie tot een volgend seizoen. Deze optie wordt dus nu gelicht.

Bron en foto © MVV