Home Nieuws Sport Nieuws Mike Hauptmeijer tekent nieuwe verbintenis

Mike Hauptmeijer tekent nieuwe verbintenis

PEC Zwolle en Mike Hauptmeijer hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Na de komst van Kostas Lamprou en Jasper Schendelaar vorige week, zijn de drie doelmannen waarmee de club het nieuwe seizoen instapt dan ook bekend. Hauptmeijer blijft tot medio 2023 aan de club verbonden en gaat met het nieuwe contract zijn veertiende(!) seizoen in bij de club.

De inmiddels 24-jarige doelman is een exponent van de voetbalacademie en stond eenmaal onder de lat van het eerste elftal in een officieel duel. Ook werd hij in het verleden een half jaar uitgeleend aan Achilles ’29, dat toentertijd uitkwam in de Derde Divisie, was hij doelman van Jong PEC Zwolle en kwam hij regelmatig binnen de lijnen van het eerste tijdens oefenduels.

Mike Hauptmeijer: ,,PEC Zwolle is van jongs af aan mijn club en dus voelt het goed en vertrouwd een nieuwe overeenkomst te tekenen. Vorig seizoen verlengde ik mijn contract met een jaar omdat zowel de club als ik vonden dat ik nu echt een stap moest maken. Het is uiteindelijk gelukt om gedurende het seizoen van derde, tweede keeper te worden en daarom ben ik ook extra blij met deze verlenging. Mijn doel voor het komende jaar is mij weer in dezelfde lijn door te ontwikkelen, zodat ik er straks klaar voor ben om eerste keeper te worden.

Technisch manager Mike Willems: ,,Met Mike weten we precies wat we in huis hebben. Een trainingsbeest die zich bewust is van zijn positie en keihard werkt om zichzelf door te ontwikkelen. Ook is het mooi dat met Mike wederom een jongen uit de eigen voetbalacademie en regio bij de club blijft. Door de komst van Kostas hebben we komend seizoen een ervaren doelman en met Mike en Jasper twee gretige, jonge keepers. In mijn optiek is dat een ideale mix, drie keepers die met elkaar de strijd aan gaan en zodoende het uiterste uit zichzelf halen. Gezien de drive van al deze sluitposten heb ik daar alle vertrouwen in.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media