Home Nieuws Sport Nieuws Martin van Geel vertrekt bij Willem II

Martin van Geel vertrekt bij Willem II

Martin van Geel bij de presentatie van het 100 jarig jubileum van de club waar hij ook in een stripboek is verwerkt © PlanetZone

Martin van Geel neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Willem II. 

Martin van Geel (63) trad 5 jaar geleden in dienst bij Willem II als algemeen directeur. Sinds september 2023 combineert hij die rol met die van technisch directeur bij de Tricolores.

In 1977 startte Van Geel zijn voetbalcarrière bij Willem II die hem vervolgens voerde langs Ajax, Roda JC en Feyenoord om tot slot ook weer te eindigen in Tilburg. Daar ruilde de middenvelder in 1995 zijn voetbalschoenen in voor dat van het maatpak van technisch directeur. Na de succesvolle periode met Co Adriaanse waarmee de clubs zelfs de Champions League haalde, verkaste Van Geel naar AZ en vervulde in de jaren daarna in dezelfde volgorde als tijdens zijn voetballoopbaan, ook het technisch directeurschap bij Ajax, Roda JC en Feyenoord om vervolgens in 2019 als algemeen directeur aan de slag te gaan bij Willem II.

Toekomst

Wat hij hierna gaat doen is nog onduidelijk.‘Ik hoop in de toekomst mijn kennis en ervaring op een andere manier in te kunnen zetten voor de voetbalwereld, maar dit is iets waarover ik pas na het seizoen ga nadenken. Over de exacte invulling heb ik nog geen vast omlijnd idee. Voorlopig is dat ook totaal onbelangrijk en moet alles in het teken staan van een terugkeer van Willem II op het hoogste podium, daar moet binnen de club de volledige focus op zijn’, aldus Van Geel.

Bron: WIllem II Foto © PlanetZone

Vorig artikelRTL en Matthijs van Nieuwkerk stellen samenwerking uit
Volgend artikelModibo Sagnan naar Montpellier HSC
Ik ben de eigenaar van Planetzone