Home Nieuws Sport Nieuws KNVB vraagt hulp voetballiefhebbers bij bevrijden Koen Weijland, Paskie Rokus en Ruben...

KNVB vraagt hulp voetballiefhebbers bij bevrijden Koen Weijland, Paskie Rokus en Ruben Slot uit KPN E_ESCAPE ROOM

© KNVB

De KNVB en KPN roepen de hulp in van voetballiefhebbers om Koen Weijland, Paskie Rokus en Ruben Slot zo snel mogelijk te laten ontsnappen uit de KPN E_ESCAPE ROOM. Vanmiddag zijn eDivisie-presentator Weijland, YouTuber Rokus en 433nl-host Slot als eerste deelnemers voor onbepaalde tijd opgesloten in de KPN E_ESCAPE ROOM op de KNVB Campus in Zeist. Zij hebben als opdracht om met behulp van onder andere YouTubers Enzo Knol en Qucee zo snel mogelijk hun FIFA Fut-kaart te raden en zichzelf uit de escaperoom te bevrijden. Dat doen zij door verschillende (E_)voetbalspellen op te lossen en daar hebben zij de hulp van zo veel mogelijk mensen voor nodig.

Vanmiddag om stipt 15.00 uur sloot de deur van de KPN E_ESCAPE ROOM achter Weijland, Rokus en Slot. De drie ‘gevangenen’ gaan verschillende (E_)voetbalspellen oplossen om hun FIFA Fut-kaart te raden. Zo zijn er diverse codes verstopt in de KPN E_ESCAPE ROOM, spelen zij FIFA 2023 tegen kijkers, moeten ze de was ophangen, wordt hun eigen voetbalkennis getest en worden zij op de proef gesteld om hun eigen connectie te leggen. Alles met als doel om hun persoonlijke FIFA FUT-kaart te ontcijferen. Om te ontsnappen, hebben zij de hulp nodig van amateurvoetbalverenigingen, het innovatienetwerk van de KNVB en de E_sporters van E_Oranje, die zich recent plaatsten voor de FIFAe Nations Cup.

Help jij mee de jongens te bevrijden? De KPN E_ESCAPE ROOM is vanaf 7 juni 15.00 uur live te volgen op twitch.tv/E_Oranje. Mee puzzelen en helpen kan door reacties achter te laten in de chat.

KPN E_ROOM

De escaperoom bevindt zich in de KPN E_ROOM op de campus in Zeist. De KPN E_ROOM is de thuisbasis van E_Oranje voor trainingskampen en interlands en beschikt dankzij KPN over de snelste en meest stabiele glasvezelverbindingen waarmee het team topprestaties kan leveren in het digitale FIFA-landschap. Weijland, Rokus en Slot zijn de eerste deelnemers van de escaperoom en hun doel is om zo snel mogelijk te ontsnappen en een highscore neer te zetten zodat volgend seizoen nieuwe gasten uitgedaagd kunnen worden om nog sneller uit de KPN E_ESCAPE ROOM te ontsnappen

Bron en foto © KNVB