Home Nieuws Sport Nieuws Ilyas Ansah verlengt zijn contract bij Paderborn

Ilyas Ansah verlengt zijn contract bij Paderborn

© SC Paderborn 07

De SCP07 heeft ingestemd met een vervroegde verlenging van zijn bestaande contract. De spits uit het eigen jeugdteam van de club blijft dus ook na het seizoen 2023/2024 bij de club. De partijen kwamen overeen de exacte duur van het contract niet bekend te maken.

Ansah kwam in de zomer van 2022 van SF Siegen naar Paderborn en vestigde zich meteen als vaste waarde in de U19 Bundesliga. De 1,94 meter lange aanvaller zorgde er ook voor dat mensen rechtop gingen zitten en opvielen met goede prestaties in de U21’s, die dankzij zijn doelpunten aan het einde van het seizoen 2022/2023 voor het eerst promoveerden naar de regionale competitie. In het huidige seizoen in de tweede divisie kwam Ansah al tot negen optredens. Met zijn eerste doelpunt in de tweede divisie verzekerde de spits zich van de 2-1 overwinning op Hamburger SV voor de SCP07 kickers.

“Ilyas is een goed voorbeeld van de ontwikkeling die we nastreven met jonge spelers bij onze club. Hij heeft zichzelf aanbevolen voor de tweedeklasser van zijn eigen jeugd tot de U21’s en heeft zijn kwaliteiten op dit niveau al laten zien. Zijn reis is nog lang niet voorbij, we zullen zeker veel plezier met hem hebben”, zei sportief directeur Benjamin Weber over de contractverlenging.

Bron en foto © SC Paderborn

Vorig artikelOntmoet de cast van Game On bij Kinepolis Utrecht Jaarbeurs tijdens de MEIDEN Avond op 2 februari
Volgend artikelFaris Hammouti naar FC Emmen
Ik ben de eigenaar van Planetzone