Home Games Ontmoet de cast van Game On bij Kinepolis Utrecht Jaarbeurs tijdens de...

Ontmoet de cast van Game On bij Kinepolis Utrecht Jaarbeurs tijdens de MEIDEN Avond op 2 februari

© Splendid Film

Op vrijdag 2 februari is het tijd voor een nieuwe MEIDEN Avond met de film Game On. In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is de avond deze keer extra speciaal, omdat o.a. Gio Latooy, Marouane Meftah, Vincent Visser, Lies Zhara en Clonny Games een bezoek aan de zaal brengen voor een Q&A voorafgaand aan de film. Zij zijn, samen met de rest van de cast, aanwezig voor de officiële première van de film die op dezelfde avond plaatsvindt in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Over de Kinepolis MEIDEN Avond
De leukste films bekijk je in stijl met je BFF’s op de Kinepolis MEIDEN Avond. Je gaat niet alleen als een van de eersten in Nederland een gave film kijken, je krijgt ook roze popcorn en gaat naar huis met een goedgevulde gratis goodiebag. Kinepolis en het tijdschrift MEIDEN organiseren dit spectaculaire bioscoopuitje speciaal voor jou en je vrienden.

Over Game On
Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Kijk voor meer info en tickets op www.kinepolis.nl/meiden-avond-game-on

Bron en foto © Kinepolis / Splendid Film

Vorig artikelWIN! Slotherhouse bioscoopkaarten
Volgend artikelIlyas Ansah verlengt zijn contract bij Paderborn