Home Nieuws Sport Nieuws Iliass Bel Hassani tekent bij RKC Waalwijk

Iliass Bel Hassani tekent bij RKC Waalwijk

Middenvelder Iliass Bel Hassani tekent een contact voor één jaar met een optie voor nog een seizoen. Vandaag, donderdag 1 juli, staat de aanvallend ingestelde middenvelder direct op het trainingsveld van de Geelblauwen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld over de komst van Bel Hassani: ”Iliass is een creatieve middenvelder met specifieke, aanvallende kwaliteiten. Dit, samen met zijn ervaring in het binnen- en buitenland is een toegevoegde waarde voor RKC. De drive en ambitie die hij ons heeft getoond, maakt dat we als RKC Waalwijk verheugd zijn om Iliass te mogen verwelkomen.”

Iliass Bel Hassani

De in Rotterdam geboren Iliass Bel Hassani (28) begon zijn voetballoopbaan bij Sparta, waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor Heracles Almelo, AZ, FC Groningen, PEC Zwolle, het Qatarese Al-Wakrah en Ajman Club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Bel Hassani heeft 154 Eredivisieduels op zijn naam staan, waarin hij goed was voor 22 doelpunten en 21 assists. Iliass Bel Hassani is de eerste inkomende transfer van RKC Waalwijk deze zomer. Eerder werd het contract van Lars Nieuwpoort verlengd en Ayman Azhil voor nog een extra jaar gehuurd.

Bron en foto © RKC Waalwijk