Home Nieuws Sport Nieuws Henk Fraser nieuwe trainer RKC Waalwijk

Henk Fraser nieuwe trainer RKC Waalwijk

Henk Fraser © RKC Waalwijk

Henk Fraser (56) is de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. Hij volgt Joseph Oosting op die trainer wordt van FC Twente. Fraser heeft getekend voor twee seizoenen.

“Ik ben zeer verheugd om aangesteld te worden als trainer bij RKC Waalwijk. Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren.”  Aldus de kersverse trainer

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: “Wij zijn trots dat we Henk hebben weten te overtuigen om voor ons te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat Henk als mens en als trainer de juiste persoon is om een vervolg te geven op hetgeen we als club de laatste jaren neergezet hebben.” 

Fraser was eerder trainer van ADO Den Haag, Vitesse, Sparta Rotterdam en FC Utrecht. Bij het Nederlands elftal was hij assitent trainer naast coach Louis van Gaal. Fraser vertrok afgelopen december bij FC Utrecht wegens een grensoverschrijdend incident.

Bron en foto © RKC Waalwijk