Home Nieuws Sport Nieuws ‘fearless tiger’ nieuwe bal Keuken Kampioen Divisie ‘19/’20

‘fearless tiger’ nieuwe bal Keuken Kampioen Divisie ‘19/’20

De nieuwe Derbystar wedstrijdbal voor het seizoen 2019-2020 doet tijdens de Keuken Kampioen Play-Offs zijn intrede in het Nederlandse voetbal. De bal heeft een krachtig design met de rode kleur van de Keuken Kampioen Divisie en het patroon van de ‘fearless tiger’ als symbool van de Divisie.

De fans, de spelers, de doelpunten, de strijd om de periodetitels en het felbegeerde kampioenschap: de Keuken Kampioen Divisie is spanning en passie ten top. Een prachtcompetitie die ook komend seizoen weer een bal met karakter verdient. Voor 2019- 2020 is het design van de officiële Derbystar wedstrijdbal een ode aan de gretigheid die de competitie zo kenmerkt, met de ‘fearless tiger’ als sterk symbool.



Kansen ruiken, energiek en explosief, altijd onvoorspelbaar blijven. Het zit allemaal in het karakter van de tijger én in dat van de Keuken Kampioen Divisie. De levendige kleur ‘fierce red’ sluit er naadloos op aan. Het resultaat is een machtig ontwerp voor een sterke competitie, waarin om elk punt gestreden wordt.

https://www.planetzone.nl/de-rembrandt-nieuwe-eredivisie-bal/