Home Muziek Nieuws Muziek NL WIN tickets voor Ed Sheeran, Ariana Grande of John Mayer

WIN tickets voor Ed Sheeran, Ariana Grande of John Mayer

Vanaf vandaag staat Sky Radio drie weken lang in het teken van Sky Superstar Tickets. Luisteraars maken tot en met 3 mei iedere werkdag kans op tickets voor concerten van de grootste supersterren door mee te spelen in de vernieuwde Sky-app. De eerste week zijn er tickets voor Ed Sheeran in Barcelona, de week erna voor Ariana Grande in Londen en we sluiten af met tickets voor een concert van John Mayer in New York.

Meespelen met Sky Superstar Tickets is eenvoudig met de vernieuwde Sky-app. Luisteraars met een Sky-account maken, zodra zij in de actieperiode de Sky Superstar van de week horen, met één druk op de Sky-button kans op de tickets. De nieuwe Sky-app is nu te downloaden via de Google Play Store en de App Store.

Sky Superstar Tickets wordt van 15 april tot en met 3 mei iedere maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur gespeeld bij Sky Radio.

Sky Radio Summerhits weer van start

De zomer is in aantocht en daarom kunnen luisteraars vanaf vandaag weer luisteren naar Sky Radio Summerhits. Het jaarlijks terugkerende online station biedt een playlist met zonnige zomerhits van voorgaande jaren en zomerhits van nu, zoals ‘Loca’ van Alvaro Soller en ‘Con Calma’ van Daddy Yankee.

Vorig artikelTygo Gernandt, Dieuwertje Blok, Monica Geuze en Kalvijn in vierde seizoen De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld
Volgend artikel‘fearless tiger’ nieuwe bal Keuken Kampioen Divisie ‘19/’20
Ik ben de eigenaar van Planetzone