Home Entertainment FC Utrecht organiseert het vetste kinderfeestje, powered by Kinepolis

FC Utrecht organiseert het vetste kinderfeestje, powered by Kinepolis

Een rondleiding door Stadion Galgenwaard en een middag FIFA spelen tegen eSporters Jaey Daalhuisen en Christiaan van der Mark op het grote bioscoopscherm in de Kinepolis E-Dome met jouw beste vrienden; dat is hoe het Vetste Kinderfeestje, powered by Kinepolis, eruit ziet. FC Utrecht looft dit onvergetelijke partijtje uit aan de jonge fan met het beste verhaal en de meeste supporters. 

Fans van FC Utrecht delen via fcutrecht.nl/vetstekinderfeestje waarom zij het Vetste Kinderfeestje moeten winnen. Op vrijdag 26 juli kiest een vakjury van FC Utrecht en Kinepolis een twintigtal finalisten. Zij krijgen een week lang de tijd om zoveel mogelijk supporters te verzamelen. De deelnemer met de meeste stemmen wint het Vetste Kinderfeestje, powered by Kinepolis. 

Joost Broerse, Directeur Commercie FC Utrecht: “Met deze wedstrijd willen wij graag onze jonge, trouwe fans belonen voor hun betrokkenheid bij de club. Ons prachtige stadion is in combinatie met de unieke bioscoopbeleving van Kinepolis de perfecte combinatie voor het Vetste Kinderfeestje dat je kunt bedenken!”