Home Nieuws Sport Nieuws Edwin Reijntjes per direct nieuwe interim-directeur Vitesse

Edwin Reijntjes per direct nieuwe interim-directeur Vitesse

© Vitesse

Edwin Reijntjes treedt per direct aan als nieuwe algemeen directeur ad interim van Vitesse. De bestuurder blijft voor minimaal drie maanden aan de club verbonden.

Met Reijntjes haalt Vitesse een ervaren directeur naar Arnhem. Als interim-manager stond hij eerder aan het roer in een uiterst onrustige periode bij ADO Den Haag. Met de komst van Reijntjes komt er ook direct een einde aan de interim-periode van Peter Rovers.

Per april zal de interim-bestuurder ook daadwerkelijk op Papendal beginnen, aangezien hij op dit moment in het buitenland verblijft. Zelf kijkt hij uit naar de komende periode in Arnhem: “Als de een-na-oudste Eredivisieclub van Nederland in nood verkeert en de situatie uiterst onzeker is, is het natuurlijk eenvoudiger om nee te zeggen. Toch was mijn antwoord volmondig ja, toen Paul van der Kraan mij benaderde. Deze club verdient een stabiele toekomst. Het zal niet gemakkelijk worden, maar alles begint met geloof in het realiseren van de missie. Daar heb je iedereen bij nodig en daarom is het ook zo belangrijk om dit met Paul als adviseur aan mijn zijde te doen, gelet op zijn Vitesse-verleden en gevoel bij de club. Het is nu of nooit, om maar een gevleugelde wapenspreuk te gebruiken.”

Peter van Bussel is namens de Raad van Commissarissen blij dat Reijntjes instapt. “Het is niet makkelijk om te beginnen bij Vitesse op dit moment en het getuigt van moed om dit juist wel te doen. Met zowel Edwin als Paul halen we mensen met veel ervaring en kwaliteit binnen. Ik ben ervan overtuigd dat we in gezamenlijkheid de juiste stappen kunnen gaan zetten. Alles met maar één belang: deze prachtige club met een rijk verleden en trouwe achterban in een rustiger vaarwater brengen.”

Bron en foto © Vitesse