Home Nieuws Film nieuws Ontdek de nieuwe trailer van “Doctor Who”

Ontdek de nieuwe trailer van “Doctor Who”

© The Walt Disney Company

Disney+ heeft de trailer voor het volgende seizoen van “Doctor Who” onthuld. Kijkers krijgen in de trailer een voorproefje van wat het nieuwe seizoen in petto heeft, waarin de Vijftiende Dokter (gespeeld door Ncuti Gatwa) en Ruby Sunday (gespeeld door Millie Gibson) in de TARDIS door tijd en ruimte reizen, op ontdekkingstocht door de jaren ’60, van het Regency-tijdperk in Engeland tot toekomstige oorlogen en nog veel meer!

In de trailer wordt het personage van Indira Varma (“Game of Thrones”), de Hertogin, voor het eerst onthuld en wordt aangekondigd dat Callie Cooke (“Henpocalypse!”) een verschijning krijgt in het nieuwe seizoen. Andere gaststerren die we in de trailer zien zijn Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Bonnie Langford, Jinkx Monsoon, Jemma Redgrave, Lenny Rush en Angela Wynter.

Afspraak op zaterdag 11 mei op Disney+ om de special “Doctor Who: The Church on Ruby Road”, die afgelopen december voor het eerst werd uitgezonden, te streamen, met daarbovenop twee nieuwe niet eerder vertoonde afleveringen. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. 

De Dokter en zijn metgezel Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen die reiken van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politiehokje – komen ze geweldige vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagende boeman en de machtigste vijand van de Dokter tot nu toe.

De serie “Doctor Who” is geproduceerd door Bad Wolf in partnership met BBC Studios voor Disney Branded Television en BBC. Russell T Davies is showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Ook Phil Collinson, Joel Collins, Julie Gardner en Jane Tranter zijn uitvoerend producenten.

Bron en foto © The Walt Disney Company