Home Nieuws Sport Nieuws Duitse verdediger naar Go Ahead Eagles

Duitse verdediger naar Go Ahead Eagles

DEVENTER - Presentatie Gerrit Nauber bij Go Ahead Eagles, Seizoen 2021-2022, 04-07-2021, GA Eagles player Gerrit Nauber

Regionalliga, 3.Bundesliga, 2. Bundesliga, Eredivisie. Van het vierde, derde en tweede niveau van Duitsland naar het hoogste niveau in Nederland. Het is de weg die wordt bewandeld door Gerrit Nauber (29), die bij Go Ahead Eagles een contract voor één seizoen heeft getekend.

Als centrale verdediger voegt Gerrit Nauber de nodige duel- en kopkracht toe aan de defensie van Go Ahead Eagles. “Maar ook aan de bal voel ik me comfortabel. Ik denk dat die mix van duelkracht en voetballende kwaliteiten goed passen in Nederland. Bij Go Ahead Eagles wil ik me van mijn beste kant laten zien. We hebben spannende wedstrijden voor de boeg, maar ik geloof dat we in staat moeten zijn om met het team ons primaire doel te behalen: handhaving in de Eredivisie. Ik wil zo snel mogelijk op het trainingsveld in Terwolde staan om mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “We zijn erg blij dat Gerrit voor Go Ahead Eagles heeft gekozen. Hij is een verdedigend sterke speler die ook van achteruit wil voetballen. Met zijn ervaring en uitstraling kan hij een belangrijke rol vervullen in onze spelersgroep.”

Bron © Go Ahead Eagles

Foto © Erik Pasman

Vorig artikelGloednieuwe Escape Room The Game: Time Travel | Vanaf september verkrijgbaar
Volgend artikelRKC Waalwijk lijft doelman Joel Pereira in
Ik ben de eigenaar van Planetzone