Home Games Gloednieuwe Escape Room The Game: Time Travel | Vanaf september verkrijgbaar

Gloednieuwe Escape Room The Game: Time Travel | Vanaf september verkrijgbaar

© Identity Games

Na het grote succes van de eerste familie-editie van Escape Room The Game kunnen families vanaf september het mysterie van Escape Room The Game: Time Travel ontrafelen. Met het gloednieuwe spel van de Rotterdamse spellenuitgever Identity Games is teamwork het toverwoord, en reis je samen door de tijd. Je helpt professor Jura met haar tijdmachine, en als je de missie goed volbrengt, reis je zelfs naar het verleden en het heden! Werk samen om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden, want dàt is de sleutel om te kunnen ontsnappen. Je hebt maar 60 minuten de tijd, dus houd je hoofd koel!

Ga samen met je familie de strijd aan in een race tegen de klok. Hoe goed kunnen jullie samenwerken, verborgen aanwijzingen vinden en de puzzels oplossen? In dit spel win je samen of verlies je samen; alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel 60 minuten voorbijgaan als je moet ontsnappen. Durf jij het aan?Synopsis
Je hebt zojuist vernomen dat je geschiedenisleraar, professor Jura, zijn privéleven wijdt aan een strijd met de kwaadaardige superschurk Dr. Quarks. Hij wil de stad Lockholm overnemen, wat professor Jura probeert te voorkomen. Maar nu worden de zaken serieus en heeft de professor jouw hulp nodig, voordat Quarks haar geheime lab aanvalt. Je hebt maar 60 minuten om dat lab te vinden en uit te zoeken hoe je de tijdmachine kunt starten.

Als deze missie slaagt stap je in de tijdmachine. Maar lukt het je om op het juiste moment te landen? En wat gebeurt er daarna? Want je hebt nog maar 60 minuten kristalenergie dus je moet snel denken en beslissingen nemen voordat je vast komt te zitten in het verleden. Tot slot land je in de toekomst, waar je meteen in een penibele situatie komt te zitten. Lukt het jou en je team om Dokter Quarks tegen te houden? 

Praktische informatie
Verkoopadviesprijs: € 29,99
Leeftijd: 10+
Aantal personen: 3 – 5
Speelduur: 60 minuten

Bron en foto © Identity Games