Home Nieuws Sport Nieuws Bondscoach Ronald Koeman reikt Gouden Kampioensschilden uit tijdens tweede editie Kampioensdiner

Bondscoach Ronald Koeman reikt Gouden Kampioensschilden uit tijdens tweede editie Kampioensdiner

© Keuken Kampioen Divisie

De Gouden Kampioensschilden, de awards voor onder andere de ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ in de Keuken Kampioen Divisie, worden dit jaar uitgereikt tijdens het Kampioensdiner op woensdag 24 mei. Speciale gast die avond is bondscoach Ronald Koeman.  

In De Noordkade te Veghel komen de genomineerden, de kampioensploeg, sponsoren en overige genodigden van de Keuken Kampioen Divisie bij elkaar voor een show met Fresia Cousiño Arias als host. Er worden die avond zes prijzen uitgereikt. Zo zijn er Gouden Kampioensschilden voor de Topscorer en de kampioensploeg, maar ook voor de ‘Beste Trainer’, ‘Beste Keeper’, ‘Beste Talent’ en ‘Beste Speler’ van seizoen 2022-2023. Voor ‘Beste Speler’ zijn onder andere Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Dylan Vente (Roda JC) en Emil Hansson (Heracles Almelo) genomineerd. Kanshebbers in de categorie ‘Beste Keeper’ zijn Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Romain Matthys (MVV Maastricht), Michael Brouwer (Heracles Almelo) en Nordin Bakker (Almere City FC). 

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elftal, is aanwezig om de prijzen uit te reiken. Marc Boele, Algemeen Directeur Coöperatie Eerste Divisie: “De Keuken Kampioen Divisie kent ieder seizoen vele smaakmakers. Het verleden wijst uit dat onze spannende competitie een springplank kan zijn voor talent naar uiteindelijk zelfs het Nederlands Elftal. Op 24 mei gaan we tijdens het Kampioensdiner onder andere de ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ het podium geven dat zij verdienen. Het is fantastisch dat Ronald hierbij wil zijn om de Gouden Kampioensschilden uit te reiken.”  

Bron en foto © Keuken Kampioen Divisie