Home Nieuws Sport Nieuws Bekijk hier de eerste beelden van ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’

Bekijk hier de eerste beelden van ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’

© Videoland

De tweedelige documentaireserie ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ is vanaf 1 november  te zien bij Videoland. Vanavond gaat hij in première in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Bekijk hier de eerste beelden!

Daley Blind zijn voetbalcarrière kent vele hoogtepunten. Iedere carrière kent ook een aantal dieptepunten, waar voor Daley zijn eerste hartstilstand in 2019 zijn zwaarste dieptepunt is. In de tweedelige Videoland Original ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt Daley gedurende anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd en is hij open en kwetsbaar over zijn zorgen en onzekerheden. Hoe ga je hier als topsporter mentaal mee om en hoe kom je een klap als deze weer te boven? Naast de situatie rondom zijn hart komen onder meer ook zijn rijke carrière, waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester en Groningen en zijn tijd bij Oranje onder leiding van zijn vader aan bod.  
 
‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt geregisseerd door Pamela Sturhoofd en geproduceerd door Lusus. De tweedelige serie is vanaf 1 november 2022 in zijn geheel te zien bij Videoland. De docuserie gaat op 17 oktober in première in Tuschinski. 
 

Naast ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ is bij Videoland onder andere ‘Força Koeman’ te zien, worden de wedstrijden van GLORY en Champions League live uitgezonden en verschijnt aanstaande vrijdag 21 oktober ‘Villa Oranje’ met onder andere Wesley Sneijder, Wim Kieft en Ronald Koeman. Videoland, weet wat speelt. 

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelPlanetZone TV: EL HOUB Premiére + WIN! vrijkaarten
Volgend artikel[Review] Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PC) – mooie port voor ‘nieuwkomers’
Ik ben de eigenaar van Planetzone