Home Nieuws Sport Nieuws Anouar El Azzouzi nieuwe aanwinst PEC Zwolle

Anouar El Azzouzi nieuwe aanwinst PEC Zwolle

Anouar El Azzouzi komt de selectie van PEC Zwolle versterken. De 22-jarige verdediger komt over van FC Dordrecht en tekent voor drie seizoenen in Zwolle, met een optie voor nog een jaar.

De centrale verdediger die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, genoot zijn opleiding bij Vitesse, maar maakte het voorbije seizoen indruk bij FC Dordrecht, waar hij meerdere keren werd bekeken door scouts van PEC Zwolle.

Marcel Boudesteyn over de nieuwe aanwinst: ,,Anouar is een talentvolle verdediger die tevens opbouwend sterk is. Daarnaast stond hij afgelopen seizoen in de top drie van spelers onder de 23 jaar met de meeste balveroveringen. Wij denken dat Anouar bij PEC Zwolle een volgende stap kan zetten in zijn ontwikkeling en hiermee bouwt aan de toekomst van PEC Zwolle.”

Anouar El Azzouzi: ,,Ik ben heel blij dat PEC Zwolle mij heeft aangetrokken. Het doet me goed dat ik vorig seizoen ben opgevallen bij meerdere clubs en dat deze club zo’n duidelijk plan met me heeft. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat ik nog beter kan worden en dat daarvoor Zwolle de perfecte omgeving is.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media