Home Nieuws Sport Nieuws Aanvoerder Bram van Polen tekent bij voor zeventiende jaar

Aanvoerder Bram van Polen tekent bij voor zeventiende jaar

Bram van Polen © PEC Zwoille Media

PEC Zwolle en aanvoerder Bram van Polen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat zal ook komend seizoen weer zo zijn. De 37-jarige verdediger heeft zijn aflopende verbintenis bij de Blauwvingers met één jaar verlengd. Van Polen gaat daarmee voor zijn zeventiende achtereenvolgende seizoen bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

Ook dit seizoen is Van Polen binnen en buiten de lijnen van grote waarde voor PEC Zwolle. Met 30 optredens (en één goal) geldt de Harderwijker nog altijd als één van de drijvende krachten binnen het elftal van trainer/coach Dick Schreuder.

Bram van Polen: ,,Ik kan een heel verhaal vertellen waarom ik mijn contract heb verlengd, maar iedereen weet dat PEC Zwolle voor mij de allermooiste club van allemaal is. Zolang ik me op en top fit voel wil ik me in het veld wil blijven inzetten voor deze mooie club. We zijn met z’n allen hard op weg naar ons ultieme doel, terugkeren naar de Eredivisie. Daar hoop ik dan volgend jaar ook weer met mijn club actief te zijn. Tot slot: zoals velen weten, probeer ik ieder jaar iets ludieks in mijn contract te laten zetten. Dit jaar wil ik de supporters van PEC Zwolle bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun die ik altijd gevoeld heb. In goede, maar ook in mindere tijden. Met een speciale munt, die iedere seizoenkaarthouder, sponsor en vrijwilliger ontvangt wil ik vrijdag een rondje geven aan het hele stadion. Tot vrijdag!”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Het is fantastisch nieuws dat Bram ons nog een jaar trouw blijft. Ik hoef de mensen in Zwolle en omstreken niet uit te leggen hoe belangrijk Bram is voor onze club.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media