Home Nieuws Opmerkelijk Nieuws Patricia Paay bang dat ze nooit een lintje krijgt vanwege gelekte seksvideo...

Patricia Paay bang dat ze nooit een lintje krijgt vanwege gelekte seksvideo uit 2017

Patricia Paay, bekend van haar zangcarrière en televisieoptredens, denkt dat ze nooit een lintje zal krijgen vanwege de gelekte seksvideo uit 2017 die opdook op het internet. De video, waarbij Paay te zien is, werd op sociale media gedeeld en veroorzaakte veel ophef.

Paay heeft onlangs aangegeven dat ze zich zorgen maakt over hoe de video haar carrière en reputatie kan beïnvloeden. Tijdens een programma van SBS6 zei ze: “Ik ben bang dat ik nooit een lintje zal krijgen vanwege deze video. Het is zo vervelend wat er is gebeurd.”

Paay heeft aangegeven dat ze zich schaamt voor wat er is gebeurd en dat ze het niet had gepland. Ze begrijpt ook de reacties van mensen op de video en beseft dat ze fouten heeft gemaakt. Maar ze blijft positief en zei: “Ik kan alleen maar hopen dat mensen me ooit weer kunnen vergeven en dat ik ooit weer iets goeds kan doen voor de samenleving.”

Vorig artikelBevroren penis tijdens bruiloft Prins William: Prins Harry klaagt
Volgend artikelESNS presenteert Noordelijke initiatieven
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!