Home Nieuws Opmerkelijk Nieuws Bevroren penis tijdens bruiloft Prins William: Prins Harry klaagt

Bevroren penis tijdens bruiloft Prins William: Prins Harry klaagt

Prins Harry heeft tijdens de bruiloft van zijn broer, Prins William, een koude ervaring gehad – letterlijk. Volgens een biografie over de prins had Harry tijdens de bruiloft in 2011 last van een bevroren penis. Toen hij naar buiten ging om foto’s te maken met de bruidspartij, was zijn geslachtsdeel bevroren. Harry zou hebben gezegd: “Ik had een bevroren penis, ik kon nauwelijks mijn vingers bewegen.”

We kunnen alleen maar raden of de prins deze opmerking serieus heeft gemaakt of dat het gewoon een grap was. Wat wel zeker is, is dat de bruiloft van Prins William en Kate Middleton een van de grootste gebeurtenissen was in de Britse koninklijke geschiedenis en dat er veel aandacht was voor elk detail van de dag. Dus het is niet onwaarschijnlijk dat deze opmerking over Harry’s bevroren penis de ronde heeft gedaan en nu deel uitmaakt van de royal folklore. Laten we hopen dat hij tijdens zijn eigen bruiloft met Meghan Markle geen last heeft gehad van een bevroren geslachtsdeel. Dat zou wel eens een koude douche kunnen zijn.

Vorig artikelSamsung tilt duurzamer leven naar een hoger niveau op CES 2023
Volgend artikelPatricia Paay bang dat ze nooit een lintje krijgt vanwege gelekte seksvideo uit 2017
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!