Home Muziek Nieuws Muziek NL Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Peter Buwalda en anderen te gast bij Zomerspijkers

Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Peter Buwalda en anderen te gast bij Zomerspijkers

De weersvoorspellingen voor deze zomer zijn veelbelovend. Dat betekent dat de parasols en zonnebrandcrème’s zijn besteld, Spijkers met Koppen met vakantie gaat en Zomerspijkers het stokje weer overneemt! Iedere zaterdag bepaalt een bekende gast in Zomerspijkers twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Dit jaar zijn dat onder anderen Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Jeangu Macrooy, Peter Buwalda, Winfried Baijens, Kamagurka, Tania Kross, Herman Brusselmans en Pieter Derks. Zij schuiven aan om te praten over hun muziekkeuze: hun eerste singletje bijvoorbeeld, hun guilty pleasure of hun favoriete dansplaat. Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en het duo Frank Evenblij & Erik Dijkstra. Zomerspijkers is vanaf 15 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Net als Spijkers met Koppen heeft Zomerspijkers een team van cabaretiers met onder meer Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn klaarstaan om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard wordt er iedere week speciaal voor de gast een Zomerspijkerslied geschreven. Zomerspijkers is niet vanuit het Utrechtse café Florin, maar de hele zomer live vanaf Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum.

Dolf Jansen presenteert Zomerspijkers van 15 juni tot en met 6 juli. Jeroen Kijk in de Vegte op 20 en 27 juli. Willemijn Veenhoven neemt het stokje over van 3 augustus t/m 17 augustus. Frank Evenblij & Erik Dijkstra presenteren de laatste twee van het jaar, op 24 en 31 augustus.

De Beachclub HUB is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig langs om de zomer te vieren! Check voor meer info: https://www.nporadio2.nl/zomerspijkers

Vorig artikelTrailer Blinded By The Night gelanceerd
Volgend artikel‘Temptation Island VIPS’: De verleiding was nog nooit zo groot
Ik ben de eigenaar van Planetzone