Home TV Nieuws TV NL ‘Temptation Island VIPS’: De verleiding was nog nooit zo groot

‘Temptation Island VIPS’: De verleiding was nog nooit zo groot

Liefhebbers van guilty pleasure kunnen deze zomer hun hart ophalen met de nieuwste reeks van ‘Temptation Island VIPS’. Vanaf donderdag 27 juni is de immens populaire serie exclusief te zien is bij Videoland. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering toegevoegd aan het online platform. De presentatie van dit vurige seizoen is ook dit jaar in handen van Yolanthe Sneijder Cabau en Kaj Gorgels.

De vier koppels die de ultieme relatietest aan durven zijn Fabrizio en Pommeline (‘Temptation Island’),  Youtuber/presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin (film Renesse), Damian en Shirley (Oh Oh Daar Gaan We Weer’) en Quentin en Channah (Ex On The Beach).

Naast dat de koppels twee weken lang van elkaar worden gescheiden, krijgen zij het dit jaar extra moeilijk want er zijn meer verleiders dan ooit. Naast het vuurwerk en de gevreesde kampvuren is er dit jaar nog iets nieuws. De deelnemers krijgen de kans om via een tablet extra beelden te zien. Het kan iets leuks, maar ook iets schokkends zijn. Aan hen de keuze om te kijken of niet. Zullen deze vier koppels de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders en verleidsters?

Fabrizio en Pommeline De bekendste Vlaamse verleiders van Temptation Island (2017 en 2018) vormen sinds een jaar het koningskoppel van Temptation Island. Na hun deelname werden ze verliefd en sinds een jaar vormen ze een stel. Niet alleen wonen ze samen maar ze werken ook samen in hun tattooshop. Met hun deelname zet dit koppel veel op het spel aangezien Fabrizio zijn Pommeline al ten huwelijk heeft gevraagd.

Thomas en Yasmin Youtuber/presentator Thomas leerde zijn Yasmin kennen op de set van de film Renesse. Daar werkten zij intensief samen, maar de vonk sloeg niet meteen over. Pas toen ze elkaar een jaar later weer tegen het lijf liepen vielen ze voor elkaar. Ze zijn nu 2,5 jaar samen. Thomas en Yasmin zien Temptation Island als de ultieme test voor hun relatie. Ze gaan erachter komen of ze elkaar echt kunnen vertrouwen. Een fout betekent ook echt einde relatie. 

Damian en Shirley Damian en Shirley, bekend van ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ hebben elkaar leren kennen op Mallorca. Waar Shirley werkte als propster en Damian was haar teamleider. Ze zaten allebei in een relatie, maar waren op een gegeven moment zo verliefd dat ze vreemd zijn gegaan met elkaar.  De relaties werden verbroken en ze zijn nooit meer bij elkaar weggeweest. Shirley doet mee aan Temptation Island om te bewijzen dat het spelletje helemaal niet zo moeilijk is. Ze snapt niet dat koppels de fout in gaan en vallen voor de trucs van de verleiders. Damian vindt dat Shirley het onderschat. Hij kan zich naar eigen zeggen iets beter inleven in de situatie door zijn ervaring met ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’. Als Temptation slaagt voor het stel zijn ze klaar voor the next step. Ze gaan samenwonen en een tattoo laten zetten.

Quentin en Channah Quentin en Channah, bekend van MTV’s Ex on the Beach, hebben elkaar leren kennen in de club waar Channah werkte. Ze waren meteen onder de indruk van elkaar. Channah besloot mee te doen aan Ex on the Beach en daar kwam Quentin ineens voor haar uit de zee. Inmiddels vormen ze een jaar een passievol koppel. Ze hebben het extreem leuk met elkaar, maar vliegen elkaar ook regelmatig in de haren. Het stel doet mee aan Temptation Island om antwoorden te vinden. Nu ze samenwonen is de relatie steady. Maar wat als ze los van elkaar zijn en Quentin zich moet beheersen tussen al dat vrouwelijk schoon? Dit koppel heeft hun deelname niet afgemaakt en halverwege het seizoen maken we kennis met een nieuw stel.

‘Temptation Island VIPS’ wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV.

‘Temptation Island VIPS ’ is vanaf donderdag 27 juni wekelijks vanaf 9:00 te zien bij Videoland.