Home Film nieuws Films NL Do brengt song uit voor Angry Birds 2

Do brengt song uit voor Angry Birds 2

Zangeres Do brengt op 14 augustus a.s. een nieuwe single uit, getiteld ‘Gewoon speciaal’. Het nummer is gemaakt voor de nieuwe animatiefilm ANGRY BIRDS 2. Het nummer is geschreven door Guus Mulder, Judy Blank, Sander Nijbroek en Do en geproduceerd door Morgan Avenue. De vocal production is in handen van Allan Eshuys. 

Do is momenteel druk aan het schrijven voor een nieuwe plaat, die wederom Nederlandstalig zal zijn. Deze zal eind dit jaar verschijnen. Vanaf januari 2020 is ze te zien en horen in verschillende theaters door het hele land met een akoestische show genaamd ‘Mijn kleine huis’. 

Naast het feit dat ‘Gewoon speciaal’ van Do op de aftiteling te horen is, treedt ze ook op tijdens de feestelijke familiepremière op woensdag 14 augustus a.s. in Amsterdam. Bovendien spreekt Do de stem in van Silver, de zus van Chuck. 

Verder met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Ruben Nicolai, Frank Lammers, Soundos El Ahmadi, Olcay Gulsen, Pip Pellens, Andre Dongelmans, Diederik Jekel, Janice, Marieke Elsinga, Mattie Valk, Rico Verhoeven, John van den Heuvel, Maryam Hassouni, Bibi, Levi van Kempen, Annemarie Jung, Saar van de Zoete Zusjes, Imaani Oosterhuis en Irma Knol.

Vanaf 14 Augustus 2019 in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
#AngryBirds2NL