Home Games SEGA onthult gamescom line-up, inclusief gloednieuwe AAA-game

SEGA onthult gamescom line-up, inclusief gloednieuwe AAA-game

SEGA heeft vandaag haar line-up voor gamescom 2019 onthuld, waar bezoekers voor het eerst een gloednieuwe nog niet eerder getoonde AAA-game, de langverwachte Catherine: Full Body, Two Point Hospital op consoles en de retroconsole SEGA Mega Drive Mini kunnen zien.Dit zal allemaal beschikbaar zijn bij de Koch Media stand in Hall 9.1, C015.

SEGA/ATLUS toont de schitterende update van de RPG/puzzle cultklassieker Catherine: Full Body, die op 3 september 2019 uitkomt. Bezoekers krijgen de kans om de demo te proberen met cutscenes die context geven rondom het complexe en genuanceerde verhaal. Daarnaast is er een speelbaar segment van vroeg in de game waarin verschillende gameplayfeatures te zien zijn zoals puzzels, karakterontwikkelingen en meer.

Ook het bekroonde Two Point Hospital, ontwikkeld door Two Point Studios voor PS4, Xbox One en Switch, staat in de schijnwerpers. Het is de ultieme managementsimulator waar jij de rol aanneemt van ziekenhuisbeheerder die moet bouwen, genezen en vebeteren in een rap veranderend zorgsysteem. Bezoekers kunnen als eerste in de wereld Two Point Hospital op consoles ervaren en het eerste hoofdstuk spelen.

Klaar voor een flinke dosis nostalgie? De langverwachte SEGA Mega Drive Mini, vanaf 4 oktober 2019 in Europese winkels, zal met alle 42 games beschikbaar zijn voor bezoekers en speelbaar met een gigantische functionerende SEGA Mega Drive controller! De nostalgische console komt inclusief een aantal van de meest populaire games uitgebracht door SEGA inclusief de geliefde Sonic The Hedgehog en de iconische Streets of Rage series. Andere glorieuze titels zijn Darius, Road Rash II, Virtua Fighter 2, Ghouls and Ghosts, Strider, Kid Chameleon en veel meer.

Vorig artikelDo brengt song uit voor Angry Birds 2
Volgend artikelHet Geluid is geraden: door met nieuw geluid!