Home Film nieuws Films NL K-popsensatie BTS vanaf morgen in select aantal Kinepolis-bioscopen

K-popsensatie BTS vanaf morgen in select aantal Kinepolis-bioscopen

De populairste Koreaanse popgroep van dit moment – BTS – laat van 7 t/m 11 augustus harten sneller kloppen in een select aantal Kinepolis-bioscopen. BRING THE SOUL: THE MOVIE is een combinatie van fragmenten van hun recente wereldtournee, afgewisseld met anekdotes en kijkjes achter de schermen. Beleef deze exclusieve film op groot scherm en met fantastisch geluid! 


BRING THE SOUL: THE MOVIE geeft een kijkje in de wereld van BTS buiten het podium, met intieme groepsgesprekken en spectaculaire opnames van de wereldtournee ‘Love Yourself’ waarmee de Bangtan Boys wereldwijd volle stadions en concertzalen trokken. Op de dag na het laatste concert van de Europese tour, op een dak in Parijs, vertellen de leden van BTS hun eigen verhalen, van hun ervaringen in nieuwe steden tot optredens voor duizenden fans van hun wereldwijde ARMY. 

Beter dan de eerste rang
Deze film biedt een unieke kans om populaire boyband in haarscherpe close-up aan het werk te zien tijdens hun laatste tour door Europa. Op 7,8,9,10 en 11 augustus komen alle ARMY’s bij elkaar om samen te genieten van deze exclusieve vertoning. Heb jij al tickets?

Kijkje achter de schermen
Heb je in januari de LIVE registratie van het Love Yourself Concert in Seoul gemist? Of krijg je maar niet genoeg van de 7-koppige Koreaanse boyband? Stralender dan de spots op het podium, nodigt de K-band ons nu uit voor een kijkje achter de schermen. Scoor op Kinepolis.nl/BTS je tickets voor BRING THE SOUL: THE MOVIE in jouw Kinepolis-bioscoop en geniet van RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook in het beste beeld en geluid! 

Praktische info:

  • Wat: BRING THE SOUL: THE MOVIE
  • Wanneer: 7 augustus t/m 11 augustus
  • Speelduur: 105 min
  • Ticketprijs: Reguliere ticketprijs
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Enschede, Groningen, Hoofddorp en Jaarbeurs Utrecht.
  • Meer info
Vorig artikelMobile Vikings ondersteunt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde in nieuwe Automodus-campagne
Volgend artikelDo brengt song uit voor Angry Birds 2