Home Nieuws Muziek Nieuws Menno de Boer nieuwe zendermanager NPO 3FM

Menno de Boer nieuwe zendermanager NPO 3FM

© NPO

Menno de Boer start op 1 mei 2022 als zendermanager van NPO 3FM. Op dit moment is hij interimzendermanager van de zender. De Boer was eerder al betrokken bij 3FM als talent coach, daarvoor was hij radio- en music director voor Radio 538 en SLAM! en heeft hij bij diverse radiostations zijn eigen programma’s gepresenteerd.

Jurre Bosman, directeur NPO Audio: “Menno is met zijn jarenlange ervaring voor en achter de schermen bij radiostations de aangewezen persoon om 3FM weer de glans te geven die het verdient. De afgelopen maanden heeft hij met zijn plannen veel vertrouwen gewonnen bij omroepen, makers en andere collega’s; dat is een waardevol uitgangspunt voor de komende periode. Ik wens Menno veel succes!”

Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “3FM is voor mij een ruwe diamant en nog steeds het kloppende muziekhart van Nederland. Er werkt een enorm gepassioneerd team voor én achter de schermen met een grenzeloze liefde voor muziek. Na de afgelopen maanden heb ik heel veel zin het station samen met het team, de omroepen en de makers te helpen groeien!”

Bron en foto © NPO

Vorig artikel[Review] All the Old Knives
Volgend artikel‘De Club’: nieuwe fictieserie over de club waar je nietbij wilt horen