Home Nieuws Jongeren Unkitty vanaf 21 mei bij Cartoon Network

Unkitty vanaf 21 mei bij Cartoon Network

TV-zender Cartoon Network presenteert Unikitty, de gloednieuwe serie over het geliefde karakter uit The LEGO® Movie, geproduceerd door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio. In haar eigen, gloednieuwe serie, neemt Unikitty je met haar vrienden mee naar een kleurrijk koninkrijk gevuld met avonturen, glitters, blije gedachten en dansfeestjes. Duik samen met Unikitty in de grootste avonturen, vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16:15 uur op Cartoon Network.

Unikitty heeft het erg druk als koningin van haar wonderlijke koninkrijk. Met zoveel mogelijk positiviteit probeert ze het iedereen naar de zin te maken en alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Dat is geen makkelijke taak, maar Unikitty zet al haar creativiteit en energie in om het voor elkaar te krijgen. Ondanks haar onuitputtelijke optimisme heeft ook Unikitty een grens en die grens wil niemand met opzet overschrijden! Als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt, dan komt de explosieve aard van Unikitty tevoorschijn.

Naast Puppycorn wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en haar betrouwbare bodyguard Hawkodile in het kasteel van Unikitty. Samen met deze vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is. En dit spat van het scherm! Kijk vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16:15 uur naar Unikitty voor je dagelijkse bom positiviteit en glitters, alleen op Cartoon Network.

www.CartoonNetwork.nl

Vorig artikelDe Jeugd van Tegenwoordig presenteert ode aan de Glasbak
Volgend artikelGuus heeft met ‘Geluk’ zijn nieuwe album!
Ik ben de eigenaar van Planetzone