Home Nieuws Jongeren AXE Music presents Senses: een unieke geurervaring tijdens evenement in The Loft...

AXE Music presents Senses: een unieke geurervaring tijdens evenement in The Loft Amsterdam

Als onderdeel van AXE Music organiseert AXE een uniek evenement dat bezoekers op een bijzondere manier kennis wil laten maken met geur. Met de slogan; moving people closer through music, wil AXE Music niet alleen mensen samenbrengen, maar ook onvergetelijke en unieke ervaringen bieden. AXE zal The Loft zalen vullen met een veelzijdig scala aan muziek en trakteert bezoekers op deuntjes van onder andere Luuk van Dijk en Philou Louzolo.
 

Line-up AXE Music presents Senses:

Grote zaal:
Cincity – 23:00 – 00:00
Philou Louzolo – 00:00 – 01:30
Luuk van Dijk – 01:30-03:30

Kleine zaal:
Makossa – 00:00 – 02:45
 AXE Music weet dat iedereen uniek is en niets zo krachtig en persoonlijk is als de invloed van geuren. AXEMusic presents Senses neemt je mee op geuravontuur en zorgt met unieke elementen voor een enerverende avond. Tijdens het evenement kan je op 3 verschillende manieren in aanraking komen met de geuren, zo is er een ware “order with your nose bar” aanwezig, zijn er mooie prijzen te winnen en wordt de dansvloer gevuld met bijpassende aroma’s. 

Op de AXE website kunnen geïnteresseerden zich gratis inschrijven voor AXE Music presents Senses tijdens Amsterdam Dance Event 2019. Ben jij de gelukkige die geselecteerd is als gast, dan neemt AXE zo snel mogelijk contact met je op voor een avond gevuld met geuren en bijzondere ervaringen

Vul met onderstaande button snel je gegevens in! Als jij één van de gelukkige winnaars bent neemt AXE zo snel mogelijk contact met je op voor de AXE Music presents Senses tickets.

https://www.axe.com/nl/senses.html