Home Nieuws Gaming Nieuws Super Mario Bros. Wonder is op Gameforce te spelen

Super Mario Bros. Wonder is op Gameforce te spelen

Volgende maand verschijnt de nieuwste Mario-game op de Switch en voordat het spel uitkomt kunnen gamers het spel al uitproberen, dat hebben Nintendo en Gameforce onthuld in het onderstaande persbericht.

Persbericht:

Ontdek voor release Super Mario Bros. Wonder bij Nintendo Stap op GameForce in de wonderbaarlijke wereld van Super Mario Bros. Wonder en ontdek samen met je vrienden de nieuwe krachten van Mario en al zijn vrienden.
 
Mario is terug in een gloednieuw 2D sidescrolling avontuur, dat jij nog voor release kan ontdekken op GameForce! In Super Mario Bros. Wonder komt Mario terecht in een wonderlijke wereld vol avontuur en nieuwe krachten, zoals de olifantenappel, de bubbelbloem en de boorpaddenstoel.
 
Super Mario Bros. Wonder verschijnt op 20 oktober voor Nintendo Switch, maar is tijdens GameForce al speelbaar op de stand van Nintendo.

Het is echter niet het enige dat je kan ontdekken op de stand van Nintendo tijdens GameForce.
 
Heb jij altijd al eens willen weten hoe het voelt om een Warp Pipe te gebruiken? Maak dan een foto op de Warp Pipe photobooth!
 
Wil je de helden Mario en Luigi in het echt ontmoeten? Dat kan, want ze zullen allebei te vinden zijn op de stand van Nintendo. Kom even ‘WAHOO!’ zeggen en ga op de foto met de bekendste broers ter wereld.
 
Dat alles en meer kan je vinden bij Nintendo op GameForce.