Home Games PUMA lanceert kledingcollectie in samenwerking met Need For Speed™ Unbound

PUMA lanceert kledingcollectie in samenwerking met Need For Speed™ Unbound

© Electronic Arts / Puma

Het internationale sportbedrijf PUMA heeft vandaag samen met de next-gen straatrace-game Need For Speed Unbound van Electronic Arts een kledingcollectie gelanceerd. De collectie biedt een unieke crossover tussen games, streetstyle en kleding.

In Need for Speed Unbound kruipen spelers achter het stuur van hun eigen straatrace-droom. De nieuwste titel in de iconische reeks heeft een gloednieuwe, unieke visuele stijl die een aantal elementen van street art combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise. De innovatieve samenwerking tussen PUMA en Need For Speed Unbound borduurt zowel in het echte leven als in de game voort op de energie en flair die centraal staan in de games.

© Electronic Arts / Puma

Als jarenlange partner van de Need for Speed-franchise en belichaming van de slogan “Forever Faster” zorgt PUMA voor snelheid met zijn in-game Rival-coureur Chase, die in een speciale Porsche 911 GT3 RS met PUMA-wrap rijdt. Spelers kunnen 13 andere exclusieve in-game PUMA-items in handen krijgen, waaronder een trainingsbroek, hoodie en jas.      

De hele collectie heeft PUMA Black als basiskleur. Tags in graffiti-stijl zorgen voor iets extra’s in PUMA Blue, samen met een ‘PUMA Forever Faster’-logo in de kleur PUMA White. De collectie, die net zo perfect is voor het indrukken van het gaspedaal in de game als op straat, bestaat uit unieke prestatie- en comfortgerichte kledingstukken, waaronder twee hoodies, twee t-shirts en speciaal ontworpen NFS-joggingbroeken.

© Electronic Arts / Puma

Fans kunnen ook kiezen uit vier stijlen sneakers, waaronder opvallende NFS-colorways van de PUMA MACO SL, RS-X, RS-TRK en RS-X JR. Om de look compleet te maken, is er ook een speciale honkbalpet verkrijgbaar.

De PUMA X NFS Unbound-collectie is nu verkrijgbaar bij fysieke PUMA- en Footlocker-winkels, evenals de online PUMA-webshop.Need for Speed Unbound is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en voor pc via de EA app, Origin, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99. 

officiële website

Bron en foto © Electronic Arts / Puma