Home Nieuws Sport Nieuws Formule 1 seizoen 2023 uit de startblokken op Viaplay

Formule 1 seizoen 2023 uit de startblokken op Viaplay

© Pixabay

Nog een paar weken en dan barst de strijd om de Formule 1-wereldtitel weer los. En het belooft een prachtig seizoen te worden voor de Nederlandse fans. Naast wereldkampioen Max Verstappen staat er dit jaar nog een landgenoot op de grid! Nyck de Vries maakt zijn officiële F1-debuut bij het team van Alpha Tauri. Het seizoen kent maar liefst 23 races, waaronder uiteraard de Dutch GP in Zandvoort en een fonkelnieuwe race door de straten van Las Vegas. Op zondag 5 maart staat de eerste Grand Prix in Bahrein op de agenda. De komende weken brengt Viaplay je alvast in de stemming!

RED BULL RACING LAUNCH 2023
Vandaag is het tijd voor de Red Bull Racing Launch. Het team van Max Verstappen showt in het hart van New York de nieuwe bolide voor het seizoen 2023. 
Vandaag vanaf 15:00u live te zien op Viaplay

SHAKEDOWN: RED BULL RACING LAUNCH 2023
Amber Brantsen kijkt in een speciale aflevering van Shakedown terug op de Launch van Red Bull Racing. Zij doet dit samen met analisten Tom Coronel en Ernest Knoors. Daarnaast blikken zij ook vooruit op het aankomende seizoen. Commentator Nelson Valkenburg is in New York voor interviews met onder andere Max Verstappen, Sergio Perez en teambaas Christian Horner.
Vanavond vanaf 20:30u live te zien op Viaplay
 
TESTDAGEN BAHREIN
Wil je echt geen rondje van de nieuwe F1-auto’s missen dan zit je goed bij Viaplay. Vanaf 23 februari kan je drie dagen live genieten van de nieuwe auto’s. Vanaf 08:00 uur ’s ochtends tot vlak voor etenstijd zit je op de eerste rij. Presentatrice Amber Brantsen en verschillende analisten onder wie Giedo van de Garde en Tom Coronel praten je tussendoor bij over nieuwe ontwikkelingen, verwachtingen en uiteraard over Max Verstappen en Nyck de Vries.
23, 24 & 25 februari van 08:00u – 17:30u te zien op Viaplay

 Houd al het nieuws omtrent de Formule 1 goed in de gaten en volg ons op social media: @Viaplaysport_nl  #ViaplaySportNL # ViaplayF1

Bron en foto © Viaplay

Vorig artikelPUMA lanceert kledingcollectie in samenwerking met Need For Speed™ Unbound
Volgend artikelFC Groningen en technisch directeur Mark-Jan Fledderus per direct uit elkaar
Ik ben de eigenaar van Planetzone