Home Nieuws Film nieuws Disney+ onthult een nieuwe poster en featurette voor het 3e seizoen van...

Disney+ onthult een nieuwe poster en featurette voor het 3e seizoen van “Star Wars: The Mandalorian”

© The Walt Disney Company

Vandaag heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette van het derde seizoen van “The Mandalorian” onthuld. De veelgeprezen originele live-actionserie van Lucasfilm streamt vanaf 1 maart exclusief op Disney+. Ontdek in de nieuwe featurette samen met onder anderen Jon Favreau, Dave Filoni en Rick Famuyiwa hoe “The Mandalorian” en het populaire personage Grogu de harten van kijkers over de hele wereld veroverden. 

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.
 
In de serie schitteren Pedro PascalKatee SackhoffCarl WeathersAmy SedarisEmily Swallow en Giancarlo Esposito in de hoofdrollen. De regisseurs van het achtdelige derde seizoen zijn Rick FamuyiwaRachel MorrisonLee Isaac ChungCarl WeathersPeter Ramsey en Bryce Dallas Howard.
 
Jon Favreau is de showrunner/hoofdschrijver en dient als uitvoerend producent samen met Dave FiloniRick FamuyiwaKathleen Kennedy en Colin WilsonKaren Gilchrist en Carrie Beck zijn co-executive producers.

Bron en foto © The Walt Disney Company