Home Games Nieuwe video toont gameplay van Hunting Simulator 2

Nieuwe video toont gameplay van Hunting Simulator 2

NACON en Neopica presenteren met trots een nieuwe video van Hunting Simulator 2, het volgende deel van de jaagsimulatieserie dat op 25 juni 2020 zal verschijnen voor PS4™, Xbox One en pc.

Ontdek alle beschikbare omgevingen! Spelers kunnen 6 open-wereld-gebieden verkennen, inclusief: de ruige vlaktes van Colorado, de woestijn van Texas en de majestueuze wouden van Europa.

De fauna van elke regio is in Hunting Simulator 2 getrouw gereproduceerd, met maar liefst 33 diersoorten om te bestuderen en op te sporen voor je missies, waaronder kleine en grote prooien, angstwekkende roofdieren en watervogels. Elk van de soorten heeft mannelijke, vrouwelijke, jonge en oude dieren die je kunt tegenkomen, voor een zo realistisch mogelijke ervaring.

Op verzoek van de community introduceert Hunting Simulator 2 een nieuw element: een jachthond om je tijdens de jacht te vergezellen. Terwijl je jacht maakt op je prooi, zullen de scherpe zintuigen van je hond je helpen de dieren te vinden en op te drijven. Ga samen met je hond op verkenning en ontgrendel alle content die in de game te vinden is. Binnenkort wordt hier meer over onthuld!

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PS4™, Xbox One en pc.
Een Nintendo Switch™-versie komt later beschikbaar

In Hunting Simulator 2 zijn de natuurlijke omgevingen die je verkent groter, gevarieerder en indrukwekkender dankzij de compleet vernieuwde graphics en geluidseffecten. De game levert vele uren aan uitdagende en meeslepende uitdagingen tussen de flora en fauna van enkele van de mooiste plekken in Europa en de Verenigde Staten. Spelers kunnen in Hunting Simulator 2 maar liefst 33 verschillende soorten dieren tegenkomen. De kunstmatige intelligentie voor elke soort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren.

Via een gloednieuwe interface kunnen spelers voor hun uitrusting kiezen uit meer dan 75 wapens en accessoires en 90 officiële kleding-items van de beste gespecialiseerde merken: Browning, Winchester, Verney Carron, Bushnell, Kryptek en vele andere.

Bron: © Nacon