Home Games NBA® 2K24 seizoen 6: laat je unieke stijl zien en buig vanaf...

NBA® 2K24 seizoen 6: laat je unieke stijl zien en buig vanaf 5 april

© 2K

Shai Gilgeous-Alexander leidt de weg naar seizoen 6 en brengt geheel nieuwe content, beloningen en meer

Vandaag heeft 2K onthuld dat NBA® 2K24 Season 6 nieuwe updates bevat voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online*, met een aantal nieuwe updates en beloningen voor fans, met de NBA-play-offs in het verschiet.

In NBA 2K24 seizoen 6 worden spelers aangespoord om Oklahoma City Thunder-ster en zijdezachte shotmaker Shai Gilgeous-Alexander’s gevoel voor mode en bedreven benadering van basketbal te kanaliseren door zich op en naast het veld in stijl uit te drukken. Ga in seizoen 6 de strijd aan om gloednieuwe beloningen te verdienen in de game en via de mobiele app NBA® 2K24: MyTEAM en beleef spannende aankomende evenementen in The City en The Neighborhood.

  • MyCAREER voegt futuristische en pittige beloningen toe naast geheel nieuwe content. Beloningen zijn onder andere een Blond Frohawk-kapsel van niveau 25, een kart van niveau 30, een racepak van seizoen 35 van niveau 6 en meer. Vaar door de stad of de buurt en schiet tijdens seizoen 6 op zoek naar buitenaardse dunks in je Level 39 Mech Space Suit.
  • Mijn TEAM Seizoen 6 bevat meer kaarten met verschillende zeldzaamheden die je kunt verdienen, te beginnen met de Level 1 Free Agent Chet Holmgren-kaart met een krachtige 98 in totaal. MyTEAM Seizoen 6 bevat ook een Diamond Patty Mills, Level 20 Pink Diamond Jordan Poole en Level 40 Dark Matter Shai Gilgeous-Alexander.
  • De W Online* biedt wat competitief plezier terwijl we ons voorbereiden op de langverwachte WNBA Draft van 2024. Voltooi uitdagingen en verdien XP om beloningen te claimen, zoals een A’ja Wilson Heroine Edition-trui, MyTEAM Dallas Wings Jersey-kaart, een historisch T-shirt van Noelle Quinn en meer.
  • Season Pass** toevoegingen zijn onder andere 40 gratis items die je gedurende het seizoen kunt ontgrendelen, en de Season 6 Pro Pass*** ontgrendelt nog eens 40 levels met premium content, waaronder de Pro Pass Dark Matter Shai Gilgeous-Alexander MyTEAM-kaart, een Ride-in GIANT Mech Suit voor de nieuwe generatie, tot 45.000 VC, Skill Boosts en nog veel meer! Spelers kunnen ook genieten van Galaxy Opal Paolo Banchero als de automatische MyTEAM-beloning, naast Ripped Patchwork Jorts en een Zip-up Jacket die op drie manieren kan worden gedragen als de automatische MyCAREER-beloningen.

Bekijk voor alle details voor seizoen 6 van NBA 2K24 het laatste Courtside Report. NBA 2K24 is momenteel beschikbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms. Ga voor meer informatie naar de officiële website van de game.

NBA 2K24 is ontwikkeld door Visual Concepts en heeft een PEGI +3-classificatie.

Visual Concepts is een 2K studio. 2K is een volledig uitgeverij van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

*De W Online-modus en gerelateerde content zijn alleen beschikbaar voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles van de nieuwe generatie.

**NBA 2K24 Season Pass GRATIS beloningen moeten worden ontgrendeld tijdens het spelen. NBA 2K24 Pro Season Passes en Hall of Fame Passes zijn afzonderlijk verkrijgbaar en vereisen een basisgame, een internetverbinding en een NBA 2K-account. Betaalde premium passen ontgrendelen extra beloningen voor het seizoen die je kunt verdienen door te spelen. Voortgang en beloningen worden aan het einde van elk seizoen gereset. Ga voor meer informatie over de Season Pass naar https://nba.2k.com/2k24/season-pass/.Voor NBA 2K24 Pro Pass heb je het basisspel, een internetverbinding en een NBA 2K-account nodig.

Bron en foto © 2K