Home Nieuws Gaming Nieuws Dinand brengt nieuw nummer ‘can you hear me’ uit

Dinand brengt nieuw nummer ‘can you hear me’ uit

Het tweede nummer dat Dinand Woesthoff van zijn nog te verschijnen eerste soloalbum loslaat, is CAN YOU HEAR ME, een tegelijk opzwepende als ingehouden duivelse blues anno nu. Een opruiende call voor iedereen die zich afvraagt waar de wereld heen gaat en wat zijn rol is in 2020.

“Kolkend? Brandend? Waar zijn we nu eigenlijk in terechtgekomen? Vrij of gekooid? Digitaal nirvana of Big Brother-controle?  Samen onderweg of individueel verdwaald? Waar sta jij? Wie ben je eigenlijk? Het is tijd, hoogste tijd. Voor jou, voor mij, voor ons.”

CAN YOU HEAR ME stuwt recht vooruit, in een beat en een vingerknip, neemt onderweg afslagen in productie en sampling, maar in het hart blijft DINAND, zoals alleen DINAND er is op zijn gitaar, met zijn instant herkenbare stem en spot on lyrics.

Love won’t find you,
If you can’t find yourself.
Can you hear me calling,
With my back against the wall?

De man die ooit vond dat hij wel had verteld wat hij kwijt wilde, heeft een kritische noot te plaatsen. “Ook aan mezelf, over alle manieren waarop we onszelf en alle anderen vertellen dat we niet goed genoeg zijn, steeds sneller klaar staan om elkaar te veroordelen en niet zorgen voor de wereld om ons heen. En nee, je bent niet het slechtste van alle dingen die je ooit hebt gedaan. De vraag is wat je met het beste gaat doen.”– #DINAND #CANYOUHEARME  

Bron © Sony Music