Home Nieuws Gadgets & Electronica HUAWEI P40 Pro+ vanaf 25 juni in Nederland verkrijgbaar

HUAWEI P40 Pro+ vanaf 25 juni in Nederland verkrijgbaar

De HUAWEI P40 Pro+ komt naar Nederland. Het langverwachte vlaggenschip-model, dat tijdens de lancering van de HUAWEI P40-series in maart voor het eerst werd onthuld, is vanaf 25 juni online beschikbaar voor consumenten.

De HUAWEI P40 Pro+ biedt het allernieuwste op het gebied van intelligente camera-innovaties waarmee de mogelijkheden voor mobiele fotografie en video-opnames radicaal worden uitgebreid. Samen met het iconische design en de toonaangevende 5G-ervaring is de HUAWEI P40 Pro+ de smartphone ervaring van de toekomst. 


Super Definition-fotografie 

De Ultra Vision Leica Penta-camera op de HUAWEI P40 Pro+ is voorzien van Huawei’s toonaangevende 1/1,28-inch sensor, waarmee een pixelgrootte van 2,44 μm kan worden bereikt. In combinatie met de RYYB-kleurenfilter array stelt dit de camera in staat om enorm veel licht en details op te nemen voor heldere dag- en nachtfotografie. De hoofdcamerasensor is de eerste ter wereld die Full Pixel Octa PD AutoFocus ondersteunt en nauwkeurige details weergeeft, ongeacht de complexiteit van de scène en de lichtomstandigheden.
Dankzij het geavanceerde periscoopontwerp met lichtreflecterende prisma’s bestaat de unieke SuperZoom Array van de HUAWEI P40 Pro+ uit twee telephoto camera’s voor 3x en 10x optische zoom en tot 100x maximale digitale zoom. In combinatie met Triple OIS + AIS biedt de telefoon de beste beeldstabilisatie ooit op een HUAWEI P-series apparaat, waardoor ongeëvenaarde zoomprestaties worden bewerkstelligd.

De dubbele camera aan de voorzijde bestaat uit een 32-megapixelcamera met autofocus en een IR-dieptecamera, die nauw met elkaar samenwerken om onberispelijke selfies met natuurlijke bokeh-effecten te maken. Ook is de nieuwe HUAWEI Golden Snap functie  beschikbaar op de smartphone. Deze functie gebruikt AI Best Moment om de beste frames uit een foto met beweging op de achtergrond te selecteren. AI Remove Passerby en AI Remove Reflection verwijderen ongewenste onderwerpen en schitteringen uit het frame, zodat gebruikers hun foto’s achteraf gemakkelijk kunnen verbeteren.

Een krachtige en compacte videocamera

Dankzij de Ultra-Wide Cine Camera met ingebouwde Sedecimpixel Fusion Technology is het apparaat in staat om ’s nachts HDR heldere content vast te leggen. Door de 4.48µm superpixels wordt de lichtgevoeligheid verhoogd tot ISO51200 en 7680fps wat Ultra Slow-Motion video-opnames mogelijk maakt.

Ook ondersteunt de Cine Camera real-time bokeh-simulatie voor video’s. Die functie bootst de effecten na van een breed diafragma-objectief en voegt progressieve bokeh toe om het hoofdonderwerp van de opnamen extra in de kijker te plaatsen. De telephoto camera legt zowel hoge resolutie zoombeelden als 4K time-lapse video’s vast. Met Audio Zoom, beschikbaar in de volledige HUAWEI P40-series, zoomen gebruikers eenvoudig in op een audiobron om het geluid ervan te versterken.


Visionair ontwerp

De HUAWEI P40 Pro+ is uitgerust met het HUAWEI Quad-Curve Overflow Display. Dankzjj de smalle randen en gestroomlijnde ronde hoeken zorgt dit voor een ergonomische grip en een bijna randloze look, voor een naadloze kijkervaring. Bovendien zorgt het 90 Hz-scherm voor een geoptimaliseerde reactiesnelheid, beter vloeiende animaties en een meeslependere game-ervaring. Het innovatieve  nano-tech keramische achterpaneel zorgt voor een duurzame en tijdloze stijl. 


Een 5G-krachtpatser

Aangedreven door de intelligente Kirin 990 5G chip en ondersteund door Huawei’s toonaangevende expertise in 5G, zorgt de HUAWEI P40 Pro+ voor een geïntegreerde 5G-connectiviteit met de meest uitgebreide 5G-bandondersteuning. De 160 MHz Wi-Fi 6 Plus-technologie biedt high-speed connectiviteit die het mogelijk maakt om gegevens over te dragen met maximaal 2,400Mbps. Dankzij de uitstekende koelingsmethode zorgt het op maat gemaakte 4-in-1 SuperCool systeem ervoor dat de telefoon de hoge capaciteit geproduceerd door 5G communicatie gemakkelijk aan kan.


Naadloze connectiviteit

De HUAWEI P40 Pro+ bevat het nieuwste EMUI 10.1-besturingssysteem, die een meer naadloze connectiviteit mogelijk maakt. HUAWEI MeeTime ondersteunt de hoogste videokwaliteit van alle videochat-applicaties en geüpgradede Huawei Share zorgt voor een meer gestroomlijnde verbinding tussen verschillende Huawei-apparaten en apparatuur van derden. Met de nieuwe Multi-Screen Collaboration-functionaliteit verdwijnen bovendien de barrières tussen Windows- en Android-systemen.


Toegang tot miljoenen apps

Er zijn verschillende manieren om apps op de HUAWEI P40 Pro+ te zetten:

  • Phone Clone
    Een eenvoudige manier om apps, contacten, gegevens, bestanden en foto’s van de oude smartphone over te zetten naar de nieuwe smartphone, in slechts een paar simpele stappen.
  • AppGallery
    Huawei’s officiële app store met meer dan 420 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en een constant groeiende lijst met apps. AppGallery beschikt over een 4-laags detectiemechanisme om ervoor te zorgen dat de aanbevolen apps veilig kunnen worden gedownload en gebruikt.
  • Petal Search: Find Apps
    Één van de drie manieren waarop Huawei-gebruikers apps kunnen vinden en downloaden op hun apparaten, naast AppGallery en Phone Clone. Vanaf nu is deze functie rechtstreeks vanaf het startscherm te gebruiken. 

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf 25 juni is de HUAWEI P40 Pro+ verkrijgbaar in de kleuren Ceramic White of Ceramic Black bij bol.com, MediaMarkt.nl, Mobiel.nl en belsimpel.nl voor een adviesprijs van 1399 euro. 

Bron © Huawei

Vorig artikelNOS Sport presenteert: Mijn Sportzomer
Volgend artikelDinand brengt nieuw nummer ‘can you hear me’ uit
Ik ben de eigenaar van Planetzone