Home Nieuws Gadgets & Electronica Huawei lanceert de P30 Pro New Edition

Huawei lanceert de P30 Pro New Edition

Huawei lanceert morgen in Nederland de HUAWEI P30 Pro New Edition, de nieuwste toevoeging aan de populaire HUAWEI P30 series. De HUAWEI P30 Pro behaalde vorig jaar de hoogste DxOMark-score en werd door de European Sounds Association bekroond tot ‘EISA Best Smartphone 2019-2020’. De nieuwe editie bouwt voort op dit succes en voorziet gebruikers van een RAM-geheugen van 8GB, een ROM van 256GB en de bekroonde Leica Quad Camera. 

De HUAWEI P30 Pro New Edition behoudt zijn iconische ontwerp, maar wordt geleverd in drie kleuren: Silver Frost, Aurora en Black. Het toestel is uitgerust met EMUI 10.1 en wordt volledig ondersteund door Android 10 en Google Mobile Services.


Fotografie heroverwogen

De HUAWEI P30 Pro New Edition beschikt over de bekroonde Leica Quad Camera, inclusief Huawei’s exclusieve RYYB-kleurenfilterarray welke 40% meer licht binnenlaat voor ongekende fotografie bij weinig licht. Het camerasysteem bevat een SuperZoom Lens, een 40MP SuperSpectrum Lens, een 20MP Ultra-Wide Angle Lens en een HUAWEI TOF Lens, zodat in elke fotografische wens kan worden voorzien.
Naast deze hardware is het toestel uitgerust met Huawei’s nieuwste intelligente fotografie software. Functies zoals professionele OIS plus AIS zorgen voor consequente en stabiele handheld video. AI HDR+ technologie zorgt voor automatische aanpassing van kleur- en belichting wat resulteert in heldere opnamens bij weinig licht. De HUAWEI Dual-View Video-modus maakt gelijktijdige opname in groothoek en close-up mogelijk, terwijl HUAWEI AIS Long Exposure Shot gebruikers in staat stelt bewegende beelden vast te leggen zonder statief.

Uitstekende prestaties

De HUAWEI P30 Pro New Edition bevat 8GB RAM en 256GB ROM-opslag, waardoor het mogelijk is om meer dan 70.000 HD-foto’s op het apparaat op te slaan. 


Het toestel wordt aangedreven door de intelligente Kirin 980, een duurzame 4200 mAh batterij met AI stroombesparende technologie. Ook bevat het toestel 40W SuperCharge, wat het mogelijk maakt om het apparaat binnen 30 minuten tot 70% op te laden. Kortom, de hernieuwde HUAWEI P30 is een prestatiegerichte krachtpatser.


Altijd en overal connected met EMUI 10.1

De HUAWEI P30 Pro New Edition is uitgerust met EMUI 10.1, wat nieuwe functies met zich meebrengt. De productiviteit is verbeterd en er zijn nieuwe manieren om gemakkelijk te verbinden met omliggende apparaten.


Celia, Huawei’s nieuwe stemassistent, heeft functies op de handset, die slimmere en eenvoudigere diensten biedt ter ondersteuning van objectidentificatie, controle over het afspelen van muziek, sms’en, face-to-face vertaling en nog veel meer. Zo helpt Celia tijd besparen en zorgt ze ervoor dat de smartphone optimaal kan worden benut. 


De verbeterde HUAWEI Share 4.0 met OneHop maakt een soepele verbinding mogelijk tussen de HUAWEI P30 Pro New Edition en een breed scala aan slimme apparaten, waaronder laptops, tablets, luidsprekers, wearables, WiFi-routers of zelfs voertuigen. Daarnaast biedt de nieuwste OneHop Multi-Screen Collaboration de mogelijkheid om bestanden te verslepen, klemborden te delen en eenvoudig video- of spraakoproepen handsfree te beantwoorden via de computer.
Het nieuwe Multi-Device Control Panel maakt het mogelijk voor gebruikers om gemakkelijk elk aangesloten apparaat in hun nabijheid te zien, evenals het intelligent aanbevelen van nabijgelegen apparaten die kunnen worden gebruikt om hun mobiele ervaring te verbeteren.

Verkrijgbaar in nieuwe kleuren

Met dit toestel wordt het bijzondere design van de P-series uitgebreid. De HUAWEI P30 Pro New Edition is verkrijgbaar in de kleuren Silver Frost, Aurora en Black. In navolging van de nieuwste HUAWEI P40 series is de Silver Frost editie voorzien van een matte afwerking, zodat het toestel er vanuit elke lichthoek schoon en helder uitziet.


De HUAWEI P30 Pro beschikt over het gebogen OLED Dewdrop-display, vingerafdruksensor op het scherm en extreem dunne randen rond het toestel die ervoor zorgen dat het apparaat netjes in één hand past.


Prijzen en beschikbaarheid

De HUAWEI P30 Pro New Edition is vanaf 9 juni te koop voor een prijs van 749 euro  bij Mediamarkt, Belsimpel, Mobiel.nl, CoolBlue, Bol.com. De Huawei P30 Pro New Edition wordt geleverd met gratis HUAWEI FreeBuds 3i, als onderdeel van een limited edition aanbieding. 

Bron © Huawei

Vorig artikelDinand brengt nieuw nummer ‘can you hear me’ uit
Volgend artikelLijpe brengt zijn ‘Dagboek’ uit
Ik ben de eigenaar van Planetzone