Home Nieuws Gadgets & Electronica Yale en Home Connect Plus bieden samen een grenzeloze Smart Home...

Yale en Home Connect Plus bieden samen een grenzeloze Smart Home ervaring

© Yale

Slim zijn betekent het leven gemakkelijker, veiliger en handiger maken voor iedereen om je heen. Dit is precies de missie die Yale, de expert op het gebied van huisbeveiliging, voor ogen heeft met zijn slimme deurslot Linus®. Yale borduurt verder op dit idee met haar nieuwe partner Home Connect Plus en het slimme deurslot Linus®. Het team achter Home Connect Plus is een onafhankelijke startup van Robert Bosch GmbH die de toekomst van slimme huizen vanuit een holistisch perspectief bekijkt.

Met deze nieuwe samenwerking opent Yale een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor consumenten. Dankzij de Home Connect Plus app kunnen ze hun slimme deurslot Linus® nu verbinden met verschillende smart home apparaten of systemen en deze vanuit één app bedienen om nog meer waarde uit hun smart home technologie te halen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Home Connect Plus en onze consumenten gloednieuwe mogelijkheden te bieden om hun smart home ervaring verder te verbeteren. Als toonaangevend beveiligingsbedrijf dat het vertrouwen geniet van miljoenen mensen over de hele wereld, willen we dat slimme huizen moeiteloos extra veiligheid bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers profiteren van meer gemoedsrust door hun slimme slot te verbinden met slimme apparaten zoals camera’s, lampen en alarmsystemen en hun huis nog veiliger maken,” zegt Thomas Moser, Vice President Yale & Smart Residential – EMEIA.

Heeft u er ooit van gedroomd om met een gerust hart van huis te gaan, wetende dat uw huis veilig is met de voordeur op slot, de jaloezieën naar beneden en het alarm geactiveerd? En wilt u misschien ook de mogelijkheid hebben om te controleren of de ramen gesloten zijn, of gewoon in staat zijn om op afstand uw deur te ontgrendelen en de lichten aan te doen als u met uw handen vol boodschappen voor de deur staat? De Home Connect Plus app is dan precies wat u nodig hebt! Samen met Home Connect Plus partners kan Linus® via deze gebruiksvriendelijke app communiceren met andere slimme apparaten.


Met Home Connect Plus kunnen gebruikers hun slimme huis precies zo inrichten en organiseren als zij zelf willen. Zij kunnen gepersonaliseerde automatiseringen creëren en verschillende acties in gang zetten door hun deur met Linus® te vergrendelen of te ontgrendelen, afhankelijk van hun individuele behoeften en voorkeuren. Het enige wat ze hoeven te doen is Linus® op de gebruikelijke manier verbinden met de WiFi bridge en de Yale Access app, en vervolgens de Linus setup te koppelen met de Home Connect Plus app. Veel van de dagelijkse taken – vanaf het moment dat u ’s morgens opstaat, het huis verlaat voor uw werk en ’s avonds naar bed gaat – worden automatisch afgehandeld.

Als u ’s morgens het slimme deurslot Linus® vergrendelt, kan Home Connect Plus uw “Away”-automatisering starten, de verwarming verlagen om energie te besparen, de schoonmaakrobot starten en alle lichten tegelijk uitschakelen als u weggaat – het maakt uw leven gemakkelijker!  En zelfs als u twijfelt, kunt u de status van uw slimme apparaten op elk moment controleren via de Home Connect Plus app.

Of het nu gaat om smart speakers, verlichtingssystemen of geautomatiseerde jaloezieën – smart home apparaten zorgen niet alleen voor meer comfort en veiligheid, ze besparen ook tijd en maken het leven eenvoudiger. Met Home Connect Plus speelt Yale in op een grote behoefte van smart home gebruikers: meer compatibiliteit met minder complexiteit. U hoeft niet langer een techneut te zijn om slimme technologie op een slimme manier aan te sluiten en te bedienen, daar is nu een app voor.

“De smart home kan veel meer zijn dan alleen gadgets. Met Home Connect Plus willen we het verbinden en bedienen van apparaten eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen. Dit kan alleen door samenwerking met vele partners, en we zijn verheugd dat we Yale in ons netwerk kunnen verwelkomen”, zegt Lauri Pesonen, CEO van Residential IoT Services GmbH, het bedrijf achter Home Connect Plus.

De Home Connect Plus app kan voor verschillende merken worden gebruikt en is gratis te downloaden in alle app stores in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Andere Europese landen zullen spoedig volgen.  Bovendien zijn Yale en Home Connect Plus van plan om gezamenlijke diensten te ontwikkelen die nog meer voordelen voor de gebruikers zullen opleveren. Download eenvoudig de Home Connect Plus app en verbind het slimme deurslot Linus® met andere smart home apparaten om te genieten van een echte smart home ervaring.

Bron en foto © Yale

Vorig artikelBobbi Eden duikt opnieuw de slaapkamer in & zoekt koppels!
Volgend artikelLG Smart Tv biedt vanaf nu Apple Music voor nog meer entertainment
Ik ben de eigenaar van Planetzone