Home Nieuws Gadgets & Electronica LG Smart Tv biedt vanaf nu Apple Music voor nog meer entertainment

LG Smart Tv biedt vanaf nu Apple Music voor nog meer entertainment

Apple Music © LG Electronics

Vanaf vandaag kunnen klanten van LG Electronics (LG) over de hele wereld genieten van Apple Music op hun LG Smart TV’s voor de ultieme luister- en entertainmentervaring.


Nu beschikbaar in de LG Content Store voor LG Smart TV’s met webOS 4.0 en hoger, biedt de Apple Music-app abonnees toegang tot meer dan 90 miljoen nummers zonder advertenties, meer dan 30.000 vakkundig samengestelde afspeellijsten, muziekvideo’s in 4K en de bekroonde Apple Music Radio livestreamt de hits, klassiekers en country van vandaag. Apple Music op LG Smart TV bevat ook miljoenen nummers met in de tijd gesynchroniseerde songteksten, perfect voor meezingers in de woonkamer of feesten. Abonnees hebben ook toegang tot alle nummers, albums en afspeellijsten uit hun eigen muziekbibliotheek op LG Smart TV’s.


Eigenaars van LG Smart TV’s zullen genieten van de naadloze Apple Music-ervaring die ze momenteel ervaren op al hun apparaten, zoals iPhone, iPad, Mac, HomePod mini, pc en Android, maar met de visuele grootsheid die LG TV’s kunnen bieden. Eigenaren van LG Smart TV’s kunnen Apple Music downloaden van de LG Content Store, inloggen op een bestaand account met hun Apple ID of het abonnementsproces rechtstreeks vanaf hun tv starten door Apple Music 3 maanden gratis te proberen.

Bron en foto © LG Electronics

Vorig artikelYale en Home Connect Plus bieden samen een grenzeloze Smart Home ervaring
Volgend artikelRazer breidt Playstation 5-lineup uit met nieuwe Kaira Pro en Kaira headsets