Home Liefde Bobbi Eden duikt opnieuw de slaapkamer in & zoekt koppels!

Bobbi Eden duikt opnieuw de slaapkamer in & zoekt koppels!

© Discovery+

Bobbi Eden duikt opnieuw de slaapkamer in voor een tweede seizoen van de populaire discovery+ serie Sex Tape. In Sex Tape krijgen achttien stellen de opdracht om hun leven zowel binnen als buiten de slaapkamer te filmen. Samen met relatiedeskundige Jeremy Heshof bespreekt Bobbi per aflevering de Sex Tapes van drie koppels en niks blijft daar onbesproken. We zien de liefde tussen de stellen, de ruzies, jaloezie en natuurlijk de seks. En aanmelden voor het nieuwe seizoen kan nog steeds!  

Wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In Sex Tape kijken de koppels in een huiselijke setting naar elkaars Sex Tape en voorzien Bobbi en Jeremy de stellen van de nodige tips. Wat hebben ze geleerd en met welk advies lopen ze de deur uit? In de Nederlandse versie van Sex Tape, die begin dit jaar in première is gegaan op discovery+, kregen we al een mooi inkijkje in de slaapkamer van realityster Michael van der Plas, oud Utopia kandidaat Baldr en zangeres Nathalie Makoma. Naast de Nederlandse versie is ook Sex Tape België met Goedele Liekens en Sex Tape UK te zien op discovery+.

Aanmelden

De opnames zijn al in volle gang, maar aanmelden om mee te doen kan nog steeds. Ga naar

www.discoverypluszoekt.nl

voor meer informatie.

Het nieuwe seizoen van Sex Tape is vanaf vrijdag 11 februari 2022 te zien op discovery+ en wordt geproduceerd door ITV Studios.

Bron en foto © Discovery+

Vorig artikelRivale van de ‘Tiger King’ onderzoekt diens terrein – plus andere locaties – op sporen van dierenmisbruik bij discovery+
Volgend artikelYale en Home Connect Plus bieden samen een grenzeloze Smart Home ervaring
Ik ben de eigenaar van Planetzone