Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsungs gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite nu te koop

Samsungs gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite nu te koop

Vandaag start Samsung met de verkoop van de gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite, de ideale tablet voor werk, studie en ontspanning. Met de introductie van de tablet wordt multitasken eenvoudiger dan ooit. Of je nu je favoriete series kijkt, muziek luistert of notities maakt: met de Galaxy Tab S6 Lite gaat het allemaal snel, soepel en stabiel. Bovendien is de scherp geprijsde tablet vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht een ideale reisgenoot. En dat voor een verkoopprijs vanaf € 379.

“Tv kijken, video’s maken en bewerken, muziek luisteren, online shoppen… Vandaag de dag multitasken we meer dan ooit”, vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Benelux. “Met de Galaxy Tab S6 Lite spelen we in op het veelzijdige en drukke leven van velen. De krachtige tablet is geschikt voor dagelijks gebruik en zware taken, zoals gamen en het bewerken van foto’s en video’s. En dankzij de slimme functies transformeer je jouw huis in een smart home. Ideaal voor je productiviteit.”

Boordevol slimme functies
De Galaxy Tab S6 Lite is compact en voorzien van handige functionaliteiten. De opvallendste kenmerken zijn:

 • De vernieuwde S Pen
  De Galaxy Tab S6 Lite wordt geleverd met de vernieuwde S Pen. Deze tool geeft je hetzelfde verfijnde gevoel als een balpen, maar kent veel extra mogelijkheden. Zo teken en schrijf je met de S Pen van slechts 7,03 gram nauwkeuriger dan ooit. Het schrijven en schetsen verloopt vloeiend. Dankzij de handschriftherkenning zet je notities zo om in tekstbestanden. Ook kun je met de S Pen snel vertalen, notities eenvoudig opslaan als JPEG’s of PDF’s en in Samsung Notes tot wel 300% inzoomen.
 • De nieuwste interface
  De Galaxy Tab S6 Lite is voorzien van Samsungs nieuwste Galaxy interface: ONE UI. Daarmee wissel je eenvoudig tussen verschillende toepassingen en wordt multitasken zonder moeite je tweede natuur. Daarnaast wordt het gebruik van de applicaties geoptimaliseerd voor het grotere scherm.
 • Dubbele luidsprekers en optimale schermgrootte
  Of je nu podcasts volgt, filmpjes kijkt of muziek luistert: dankzij de dubbele speakers met geluid van AKG en Dolby Atmos 3D-surround geniet je altijd van topgeluid. In combinatie met het 10,4 inch scherm, met vrijwel geen randen, heb je een bioscoopervaring binnen handbereik.
 • Licht van gewicht en compact
  De Tab S6 Lite is een flinterdun model van slechts 7 millimeter met een lichtgewicht van 465 gram. Met andere woorden: dit is een ideale tablet voor thuis én onderweg.
 • Twee camera’s
  De tablet heeft aan de achterkant een 8 megapixel camera en aan de voorkant een 5 megapixel camera. Daarmee kun je prachtig je omgeving vastleggen, selfies maken en videobellen. 
   

Extra genieten van Spotify, Netflix en YouTube
Om deze voordelen kracht bij te zetten, sloeg Samsung de handen ineen met Spotify, Netflix en YouTube. Koop jij de Galaxy Tab S6 Lite? Dan krijg je de eerste vier maanden YouTube Premium cadeau (1). Bovendien is voor Netflix-fans de interface speciaal geoptimaliseerd. En door de naadloze integratie met Spotify zoek je met de Galaxy Tab S6 Lite in een handomdraai je favoriete nummers en podcasts op. Met deze samenwerkingen zorgt Samsung voor een nog betere gebruikerservaring.

Vanaf vandaag verkrijgbaar
De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleuren Oxford Gray en Angora Blue. De WiFi-variant is verkrijgbaar voor een verkoopprijs vanaf € 379,-, de LTE-variant is verkrijgbaar voor een verkoopprijs vanaf € 439,-.


(1) Dit proefabonnement verandert na vier maanden automatisch in een betaald abonnement op YouTube Premium. Om eventuele kosten te voorkomen kan het abonnement binnen de proefperiode van 4 maanden worden opgezegd

Bron © Samsung