Home Games Blijf in contact met je vrienden met Xbox Game Pass

Blijf in contact met je vrienden met Xbox Game Pass

Voor velen van ons is het door de wereldwijde gezondheidscrisis moeilijker om tijd door te brengen met vrienden, familie en andere mensen om wie we geven. Het is mooi om te zien dat mensen games gebruiken om zich te vermaken, inspiratie op te doen en sociale contacten aan te halen door samen avonturen te beleven.

Bij Xbox willen we je altijd de beste games laten spelen met de mensen met wie je het liefste speelt. Die gedachte was de basis voor de introductie van Xbox Game Pass, een community met onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor Xbox en pc.

We zijn erg blij met alle enthousiaste reacties op Xbox Game Pass. Woensdag konden we melden dat Game Pass wereldwijd al meer dan 10 miljoen leden heeft uit 41 landen.

Xbox Game Pass heeft een nieuw tijdperk voor gamen ingeluid, waarin de community altijd toegang heeft tot een grote catalogus van de beste games en leden met hetzelfde Game Pass-lidmaatschap samen nieuwe titels en ervaringen kunnen ontdekken. Met Game Pass hoef je dus nooit bang te zijn dat je niets hebt om te spelen met je vrienden.

We staan nog maar aan het begin van dit traject en de afgelopen twee maanden hebben we gezien hoe belangrijk gamen kan zijn voor onze community.

Sinds maart hebben Xbox Game Pass-leden meer dan 23 miljoen vrienden toegevoegd op Xbox Live, 70% meer dan in een vergelijkbare periode daarvoor. Game Pass-leden spelen ook twee keer zo veel en het spelen van multiplayergames is met 130% toegenomen.

Met Xbox Game Pass kunnen spelers met hun vrienden nieuwe games ontdekken die ze misschien nog niet eerder hadden gespeeld. Mensen spelen na het afsluiten van een Game Pass-lidmaatschap 40% meer games. Ruim 90% van de leden speelt games die ze zonder Game Pass niet zouden hebben geprobeerd. Zo ontdekken ze nieuwe genres waar ze nog geen ervaring mee hebben. Bij Xbox brengen we al die prachtige games dan ook graag onder jullie aandacht, van blockbustergames tot indiegames van ontwikkelaars met unieke ideeën.

De Xbox Game Pass-bibliotheek bevat topseries als Forza, Gears of War, Halo, Minecraft, NBA 2K en The Witcher. Je vindt er ook tientallen kwaliteitsgames van onafhankelijke ontwikkelaars. 30% van onze populairste games zijn gezinsvriendelijke titels als Kingdom Hearts III, Ori and the Will of the Wisps en Sea of Thieves.

We zijn erg dankbaar voor de posivieve ontvangst van onze gamedienst. Xbox Game Pass verandert de manier waarop we samen games spelen en ontdekken, en het inspireert ons om gamers met elkaar in contact te brengen.

Eind dit jaar zullen we ook de snelste en krachtigste console ooit uitbrengen, die gamen naar een hoger niveau zal tillen op het gebied van prestaties, beleving, snelheid en compatibiliteit. En natuurlijk blijven we ons gamesaanbod uitbreiden met games van onze 15 Xbox Game Studios en duizenden ontwikkelaars uit de hele wereld. Bovendien wordt later dit jaar Project xCloud toegevoegd aan Xbox Game Pass. Daarmee kunnen jij en je vrienden via de cloud samen games streamen en spelen op je apparaten.

Vorig artikelSamsungs gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite nu te koop
Volgend artikelPrime Video; UPLOAD vanaf nu beschikbaar