Home Nieuws Gadgets & Electronica Petal Search Find Apps: Huawei’s nieuwe zoekwidget voor een innovatieve zoekervaring

Petal Search Find Apps: Huawei’s nieuwe zoekwidget voor een innovatieve zoekervaring

Huawei kondigt de Petal Search: Find Apps zoekwidget aan. De nieuwe zoekfunctie biedt Huawei-gebruikers toegang tot miljoenen apps en een manier om eenvoudig te zoeken naar hetgeen ze behoefte aan hebben – inclusief nieuws, afbeeldingen en meer – rechtstreeks vanaf het startscherm van hun apparaat. De widget is vooraf geïnstalleerd op de nieuwste HUAWEI P40-series en kan vanaf nu ook als app worden gedownload in de HUAWEI AppGallery.

Een nieuwe zoekervaring

Aangedreven door de Petal Search zoekmachine, zorgt de Find Apps-zoekwidget ervoor dat informatie wordt gelokaliseerd en verzameld. Hierdoor verschijnen nauwkeurige en relevante resultaten, die gebruikers in staat stelt hun smartphone-ervaring volledig te personaliseren en beheren.


Naast nieuws, afbeeldingen en entertainment toont de zoekfunctie Find Apps applicaties die afkomstig zijn van verschillende bronnen – echter altijd met de bronvermelding. De AppGallery van Huawei is volledig in de widget geïntegreerd en alle apps die al beschikbaar zijn in de AppGallery verschijnen als eerst bovenaan elke zoekopdracht in de nieuwe tool. Iedere week worden er honderden nieuwe apps toegevoegd aan de AppGallery.

“Bij Huawei streven we er altijd naar om onze consumenten te voorzien van nieuwe en innovatieve technologieën. Dankzij de Find Apps-zoekwidget van de Petal Search zoekmachine krijgen Huawei-gebruikers een andere methode aangereikt om gemakkelijk apps te downloaden die ze nodig hebben op hun toestel”, zegt Walter Ji, president van Huawei’s Consumer Business Group WEU.  Find Apps is gemaakt in samenwerking met wereldwijde en Europese zoekmachine-leiders, waaronder Qwant en Yandex. De zoekwidget brengt het beste op het gebied van hardware-gebaseerde security en beveiligingstechnologieën samen. In combinatie met de ongeëvenaarde privacy standaarden van deze toonaangevende privacy-by-design zoekmachines, waarborgt Find Apps de hoogste standaarden van gegevensprivacy en beveiliging voor Huawei-gebruikers.

Beschikbaarheid

De zoekwidget Find Apps ondersteunt momenteel meer dan 40 talen en is beschikbaar in 45 landen en regio’s. Er zijn plannen voor een bredere uitrol naar nog meer landen in de toekomst. De nieuwe zoekfunctie is vooraf geïnstalleerd op Huawei’s nieuwste HUAWEI P40-series, inclusief de P40 Pro, P40 en P40 lite. Voor bestaande Huawei-gebruikers is de functie beschikbaar als app in de HUAWEI AppGallery onder de noemer Petal Search – Find Apps.


Toegang tot miljoenen apps

Er zijn verschillende manieren om apps op HMS smartphones te zetten:

  • Phone Clone – Een eenvoudige manier om apps, contacten, gegevens, bestanden en foto’s van de oude smartphone over te zetten naar de nieuwe smartphone, in slechts een paar simpele stappen.
  • AppGallery – Huawei’s officiële app store met meer dan 420 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en een constant groeiende lijst met apps. AppGallery beschikt over een 4-laags detectiemechanisme om ervoor te zorgen dat de aanbevolen apps veilig kunnen worden gedownload en gebruikt.
  • Petal Search: Find Apps – Vanaf nu is deze functie rechtstreeks vanaf het startscherm te gebruiken. 

Bron © Huawei