Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus onthult eerste blik op nieuwe OnePlus Nord 3 5G

OnePlus onthult eerste blik op nieuwe OnePlus Nord 3 5G

© OnePlus

Het wereldwijde smartphonemerk OnePlus geeft een voorproefje van de nieuwe OnePlus Nord 3 5G, waarbij ze een blik werpen op de achterkant van het apparaat. Dit is een opwarmertje voor de officiële wereldwijde lancering op 5 juli. De OnePlus Nord 3 5G is speciaal ontworpen voor een dynamische levensstijl en heeft een strak en ingetogen ontwerp. 

“Met de OnePlus Nord willen we eigenlijk onze gebruikers alles kunnen geven dat ze maar wensen, en dat begint bij een geweldig OnePlus-ontwerp,” zei OnePlus COO en President Kinder Liu in een reactie op zijn Twitter-feed. “Ik ben blij dat we deze eerste blik op de OnePlus Nord 3 5G al kunnen laten zien en kijk ernaar uit om de komende weken meer te delen.”  

OnePlus onthult dat de nieuwste mid-range telefoon in twee opvallende kleurstellingen komt: Tempest Gray en Misty Green, ontworpen om twee totaal verschillende gevoelens te geven aan het toestel. Het model in Tempest Gray heeft een matte textuurafwerking die kracht en bestendigheid uitstraalt, terwijl de nieuwe Misty Green kleurstelling een glanzend en mooi handgevoel biedt. 

Meer details over de nieuwe OnePlus Nord 3 5G worden onthuld tijdens het OnePlus Nord Summer Launch Event op 5 juli 2023. Ga naar OnePlus.com om het lanceringsevenement te bekijken en op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Bron en foto © OnePlus