Home Nieuws Gadgets & Electronica Must have techgadgets om veilig deze laatste, donkere dagen door te komen

Must have techgadgets om veilig deze laatste, donkere dagen door te komen

© Ring

Het is februari en dat betekent een aantal dingen: je hebt niet lang meer om een Valentijnsliefje te vinden, de dagen worden weer wat langer en de vakanties komen eraan. Hieronder vind je een aantal must have techgadgets om veilig deze laatste, donkere dagen door te komen. 

Valentijnsdag

Dit jaar kan er eindelijk weer een romantisch diner worden gepland. Gelukkig hoef je met Ring Alarm thuis niks te missen en kun je met een veilig gevoel uit huis. Wordt deze Valentijnsdag in plaats van je hart, je ruit gebroken? Dan ben jij als eerste op de hoogte met Ring Alarm Glass Break Sensor*. Deze detecteert het geluid van gebroken glas en stuurt je direct een melding op je telefoon. Ook breid je gemakkelijk je alarmsysteem uit met bijvoorbeeld een sirene, om boeven direct af te schrikken.  

Ring Alarm 2nd Generation is nu tijdelijk in prijs verlaagd en verkrijgbaar voor €249.99 €189.99. Ring Alarm Glass Break Sensor is verkrijgbaar voor €45.

*Voor het gebruik van Ring Alarm Glass Break Sensor is het basispakket van Ring Alarm nodig. 

Extra: Valentijnsvideo

Speciaal voor de dag van de liefde hebben we een lieve video van huwelijksaanzoeken ‘caught on cam’. Gebruikers van Ring stuurden hun romantische aanzoeken op en Ring maakte er een compilatie van. Vind je de video ook zo lief, deel ‘m dan vooral!   Ring Video Doorbell Wired is nu tijdelijk in prijs verlaagd en verkrijgbaar voor €59.99 €49.99.

De horeca in

Nu de horeca weer open is hoppen we van terras naar restaurant, van vroeg in de middag tot tien uur in de avond. Om toch met een veilig gevoel te hebben van het voor- tot en met het nagerecht, heeft Ring de Floodlight Cam Wired Plus. Hiermee houd je alles in de gaten wanneer je niet thuis bent en heb je altijd genoeg verlichting, in alle donkere hoekjes van je huis of tuin. Ring Floodlight Cam beschikt over een op afstand geactiveerde sirene en led-schijnwerpers, die altijd bescherming bieden tot diep in de nacht.   Ring Floodlight Cam Wired Plus is nu tijdelijk in prijs verlaagd en verkrijgbaar voor €199.99 €159.99.

Voorjaarsvakantie

Nu de dagen langer worden, komen ook de vakanties langzaam maar zeker dichterbij. Ga je deze vakantie lekker met de kinderen op stap maar ben je bang dat ze de nieuwe puppy of kitten gaan missen? Geen probleem! Met Ring Stick Up Cam houd je altijd een oogje in het zeil en kunnen de kinderen vanaf de speeltuin meekijken met wat hun geliefde diertjes in huis doen. Met de nieuwe kantelstandaard, Ring Pan-Tilt Mount, kun je de camera naar de gewenste hoek draaien om er zeker van te zijn dat je nieuwe pup niet op de bank springt. Doet die rakker het toch? Dan geef je hem gemakkelijk een standje door middel van de tweerichtingsspraak.   Ring Stick Up Cam is verkrijgbaar voor €99
Ring Pan-Tilt Mount is verkrijgbaar voor €44,99.

Bron en foto © Ring

Vorig artikel[Video] Nederlandse singer-songwriter Janieck brengt nieuwe single ‘Hero’ uit
Volgend artikel[Review] Horizon: Forbidden West – een geweldige ervaring van a-z
Ik ben de eigenaar van Planetzone