Home Nieuws Gadgets & Electronica Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys voor Mac aan

Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys voor Mac aan

Vandaag heeft Logitech (SIX:LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Logitech MX Master 3 voor Mac en Logitech MX Keys voor Mac aangekondigd. Logitech’s populaire, hoogwaardige muis en toetsenbord, beide in ‘Space Gray’, zijn geoptimaliseerd voor Apple’s ecosysteem, waardoor miljoenen gevorderde designers ermee aan de slag kunnen op hun Macintosh computers en iPad devices.

“We willen creatieve Mac-gebruikers in staat stellen om het maximale uit zichzelf te halen met onze toonaangevende muis en toetsenbord, die iedere werkplek verbeteren.” zegt Delphine Donne-Crock, General Manager van Creativity and Productivity bij Logitech. “Onze nieuwste toevoegingen aan de Master Series zijn opnieuw uitgevonden voor gevorderde content creators die de beste ondersteuning voor hun werk willen, graag werken met Apple en daarnaast hun productiviteit en prestaties willen verhogen. Met de MX Master 3 en MX Keys voor Mac willen we de best mogelijke ervaring op Mac en iPad leveren.”

Logitech MX Master 3 voor Mac
De Logitech MX Master 3 voor Mac is een geavanceerde, draadloze muis, die ontworpen is om je werkzaamheden op Mac en iPad naar een hoger niveau te tillen met de bekende kenmerken van de Master Series, waaronder de nieuwste generatie MagSpeed Scroll Wheel. Hiermee kan de gebruiker geruisloos schakelen van de uiterst nauwkeurige ‘click-to-click’ modus naar de ‘hyper-fast’ modus. Daarnaast beschikt de muis over een comfortabele vorm met een geoptimaliseerde plek voor je duim, waardoor je gemakkelijk bij het wiel en de knoppen aan de zijkant van muis kunt. Dankzij de Darkfield 4000 DPI sensor is het mogelijk om op ieder oppervlak te werken, zelfs op glas, en om iedere keer precies de juiste pixel te raken terwijl je werkt aan een gedetailleerd ontwerp in Photoshop. Met app-specifieke profielen voor onder andere Adobe, Google Chrome en Safari werk je zo optimaal mogelijk en de batterij, die kan worden opgeladen tijdens gebruik, gaat tot wel 70 dagen mee.

Logitech MX Keys voor Mac
De Logitech MX Keys voor Mac is een geavanceerd, draadloos en verlicht toetsenbord en biedt gebruikers de beste type-ervaring met vloeiende toetsaanslagen en een nauwkeurige, tastbare reactie wanneer toetsen worden ingedrukt. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met slimme achtergrondverlichting die je handen detecteert en de toetsenbordverlichting automatisch aanpast. De MX Keys voor Mac heeft geoptimaliseerde firmware, laadt op via USB-C naar USB-C en maakt het makkelijk om vrij te bewegen in de ruimte. 

MX Master 3 × MX Keys – Geperfectioneerd voor Mac
De Logitech MX Master 3 en MX Keys voor Mac zijn ontworpen om prestaties te verbeteren. Gemaakt met designers in gedachten zorgt de Master Series voor Mac voor meer snelheid en precisie. De kracht van MX is nu geoptimaliseerd voor MacOS en iPadOS waardoor je naadloos kan werken op al je Apple-apparaten. Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys voor Mac zijn vanaf juli 2020 verkrijgbaar op Logitech.com, Amac.nl, Bol.com, Coolblue.nl, MediaMarkt.nl, Amazon.nl en CentralPoint.nl met een verkoopprijs van €109 per stuk.

Bron © Logitech