Home Nieuws Sport Nieuws PUMA verbindt de wereld

PUMA verbindt de wereld

Het wereldwijde sportmerk PUMA heeft zojuist de Unity Collection uitgebracht, een pakket dat het sportieve erfgoed van PUMA en de kracht van sport die onze wereld verenigt, viert. Als onderdeel van de lancering van de collectie en andere uiteenlopende inspanningen van de afgelopen weken, heeft PUMA toegezegd om in totaal $ 100.000 USD te doneren aan het VN COVID-19 Solidarity Response Fund.

We maken allemaal deel uit van één wereld en de Unity-collectie benadrukt dit door sport als een verbindende kracht. De donatie van PUMA in verband met deze collectie ondersteunt rechtstreeks het wereldwijde werk van de WHO om landen te helpen de COVID-19-pandemie te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. PUMA vindt het belangrijk om mee te bouwen aan een toekomst waarin iedereen kan blijven sporten en van de voordelen kan genieten.

“Meer dan ooit erkennen we dat sport een cruciale rol speelt als een verbindende kracht in onze wereld”, zegt Adam Petrick, Global Director of Brand and Marketing voor PUMA. “Als merk en met onze atleten en ambassadeurs zijn we één team, verenigd in de sport, voor altijd samen. In deze ongeëvenaarde tijden moeten we verenigd zijn – omdat we weten dat we samen veel sterker zijn dan apart. ‘

De unisex-collectie bestaat uit kleding, schoenen en accessoires. Eenvoudige zwart-witontwerpen krijgen een levendige uitstraling met kleuraccenten afkomstig van internationale vlaggen, terwijl bedrukte trekkoorden en goudkleurige metalen hardware de ontwerpen verheffen.

Het schoeisel voor deze collectie omvat de Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³ en Cali Sport, met neutrale basisontwerpen met kleuraccenten van blauw, rood, geel en groen. Elk van deze schoenen zou een perfecte combinatie zijn voor het waterafstotende TFS-trainingspak, met een ritssluiting aan de voorkant met veelkleurige geweven tape en gouden hardware op de TFS-tracktop en zij- en achterzakken op de TFS-trainingsbroek. Het TFS Graphic T-shirt is verkrijgbaar in wit en zwart, de laatste heeft “AUF ALLEN FÜNF KONTINENTEN” of “ON ALL FIVE CONTINENTS” aan de voorkant, naast gekleurde accenten en het PUMA-logo.

De Originals PU-rugzak TFS is een klassieke rugzak van veganistisch leer met een tweewegs ritssluiting in het hoofdvak en een gewatteerd insteekvak aan de binnenkant met kleuraccenten op het handvat en onder het logo in het voorvak. De TFS Cap is een eenvoudige zwarte hoed met een vochtafvoerende mesh-zweetband aan de binnenkant en een veelkleurige versteller met “AUF ALLEN FÜNF KONTINENTEN” eroverheen. Het collectie-assortiment omvat broeken, jassen, sweatshirts, korte broeken en accessoires.

De Unity-collectie van PUMA zal half juli verkrijgbaar zijn in Sneaker District, The Athlete’s Foot, PUMA Stores en via PUMA.com.

Bron © Puma