Home Nieuws Gadgets & Electronica Koop als één van de eerste de nieuwe OnePlus 7 Pro bij...

Koop als één van de eerste de nieuwe OnePlus 7 Pro bij de T-Mobile winkel in Rotterdam

Twee weken geleden kondigde OnePlus haar samenwerking met T-Mobile aan, als eerste telecompartner in Nederland. Ter ere van deze samenwerking host T-Mobile op 18 mei aanstaande de gerenommeerde OnePlus 7 Pro pop-up store dit jaar in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan 86 in Rotterdam. Tijdens het pop-up event stelt OnePlus haar community opnieuw centraal en biedt hen de kans de langverwachte OnePlus 7 Pro als een van de eerste te bemachtigen. OnePlus CEO Pete Lau noemde het nieuwe scherm eerder al ‘verbluffend’. Nu nodigt het premium smartphonemerk iedereen in Nederland uit dat gevoel zelf te komen ervaren.

Met de OnePlus 7 Pro pop-up zet OnePlus een grote stap voorwaarts. Voor het eerst organiseert het bedrijf de pop-up samen met een telecomprovider, en ook nog eens in een van T-Mobile’s meest populaire winkels. Juist door die combinatie krijgen consumenten de mogelijk de OnePlus 7 Pro meteen aan te schaffen met of zonder abonnement.

De feestelijk pop-up, met vele exclusieve goodies, accessoires en uiteraard het nieuwe toestel aanwezig, vindt plaats van 10:00 – 18:30 op Lijnbaan 86, midden in het populaire winkelgebied van Rotterdam.

Vijfde editie

Het eerste OnePlus pop-up event werd georganiseerd om de hechte community de nieuwe smartphones te laten zien en ervaren toen zij nog uitsluitend online verkocht werden via oneplus.com. Nu zijn de pop-up events een belangrijk en gewaardeerd onderdeel van elke OnePlus lancering. Met elke editie vormen meer en meer fans een rij, uitkijkend naar het eerste moment dat zij het nieuwste toestel in hun handen kunnen houden. De OnePlus 7 Pro pop-up is de vijfde editie in Nederland – voor de laatste pop-up voor de OnePlus 6T op 31 oktober 2018 stonden meer dan 600 mensen in de rij voor het Art’otel in Amsterdam.

Dit is de grootste lancering van OnePlus tot nu toe met verschillende pop-up evenementen gepland in meer dan 30 steden over de hele wereld, waaronder New York, Londen, Parijs en Rotterdam. Ga voor meer informatie naar: www.oneplus.com/7pro/popups

Leden van de OnePlus community over de hele wereld kunnen het lanceringsevent van de OnePLus 7 serie om 14.00 uur live bekijken op 14 mei via een livestream gehost op OnePlus.com en ook via de OnePlus-kanalen op YouTubeTwitter en Facebook.