Home Nieuws Muziek Nieuws Album Release Party Kevin op zaterdag 8 juni 2019 in Annabel Rotterdam

Album Release Party Kevin op zaterdag 8 juni 2019 in Annabel Rotterdam

Kevin presenteert zijn nieuwe album ‘Vrij’ op zaterdag 8 juni 2019 in de Rotterdamse popzaal Annabel. Tickets voor deze unieke album release show van de Rotterdamse rapper zijn vanaf vrijdag 10 mei 10.00 uur online verkrijgbaar via Motel Mozaique en Annabel. 

Kevin geeft zijn tweede album ‘Vrij’
Na de succesvolle eerdere ‘Kleine Versnelling’ EP en zijn debuutalbum ‘Lente’ is begin mei het tweede album van Kevin verschenen: ‘Vrij’. De singles ‘Lelijk, ‘Paraplu’ (featuring Murda) en ‘Zielige Gozer’ (ft. Bizzey) waren al vooruit gestuurd. ‘Lelijk’ en ‘Paraplu’ zitten inmiddels alweer over de 1 miljoen streams. Op de plaat staat ook een track in samenwerking met Momi waar Kevin in april een Wintersessie mee deed bij 101 Barz. Deze video telt al meer dan 1,2 miljoen views! Op ‘Vrij’ hoor je ook Sevn Alias, Chivv, Idaly en Sticks plus Spanker, Ramiks, Trobi, FRNKIE, JasonXM en Regster droegen bij aan de producties.

“Vrij was mijn feeling toen ik naar het album luisterde. Ik ben altijd vrij geweest. Ik ging naar school wanneer ik dat wilde, ik stopte met voetbal wanneer ik dat wilde, terwijl iedereen me voor gek verklaarde. Vrij betekent daarom gewoon veel voor mij.”

Kevin
Kevin, ook wel bekend als SlowFlowAnimal, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Alles doet hij in zijn eigen tempo. De rapper is geboren en getogen in Rotterdam en met zijn muziek vertelt hij voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn EP ‘Kleine Versnelling’ uit. Na één dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan.

Begin 2018 bracht Kevin zijn debuutalbum ‘Lente’ uit, waarmee hij de felbegeerde nummer één positie in de Dutch Album Top 100 voor 2 weken heeft toegeëigend en sinds deze release is Kevin nooit uit de Top 100 verdwenen. Met zijn debuutalbum ‘Lente’ staat hij nu al 55 weken in de charts. 

Motel Mozaique Concerts & Annabel presenteren:
Kevin + Special Guests

Zaterdag 8 juni 2019
Annabel, Rotterdam
Deuren open: 18.30 uur | Aanvang: 19.30 uur
Tickets a €15,50 (inc. servicekosten) zijn verkrijgbaar via 
ticketmaster.nl | annabel.nu | motelmozaique.nl

Attend het Facebook event

Motel Mozaique Concerts – agenda
29 mei: Nick Mulvey, LantarenVenster (uitverkocht)
08 juni: Kevin, Annabel
02 augustus: Xavier Rudd, Maassilo
31 augustus: Triggerfinger, Onderzeebootloods (Fabrique)
07 september: Typhoon, Weelde (Fabrique)
03 oktober Thomas Azier, Maassilo
26 oktober: Diggy Dex, Maassilo

Kijk voor meer informatie op motelmozaique.nl/concerts